Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ομαδικό σεξ κατέληξε σε πτώση από μπαλκόνι


Αρνήθηκε να φύγει από το διαμέρισμα του ενοικιαστή του αν δεν έκανε σεξ με την φίλη του και τον πέταξαν από τον μπαλκόνι. Ο λόγος για τον 34χρονο Κρίστοφερ Τζόουνς από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, ο οποίος είχε κανονίσει να κάνει ομαδικό σεξ με το ζευγάρι των ενοικιαστών του, οι οποίοι όμως... άλλαξαν γνώμη και του ζήτησαν να φύγει.
Ο 49χρονο Στίβεν Μπάρτλεϊ και η φίλη του είχαν βγει να διασκεδάσουν και στο ταξί που πήραν για να γυρίσουν σπίτι τους αποφάσισαν να κάνουν ομαδικό σεξ στο διαμέρισμά τους με έναν επιβάτη του ταξί και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Μάλιστα,... δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι συμμετείχε σε τέτοιου είδους σεξουαλική δραστηριότητα.
Πίσω στο διαμέρισμα, ο Μπάρτλεϊ κάπνισε λίγη κάνναβη και αμέσως μετά πήγε για ύπνο, ενώ η φίλη του έκανε στοματικό σεξ στον Τζόουνς.
Όταν ο τρίτος άνδρας θέλησε να συμμετάσχει, η γυναίκα άλλαξε γνώμη και ξύπνησε τον φίλο της για να τους διώξει. Ο Τζόουνς, ο οποίος καθόταν ημίγυμνος στον καναπέ, αρνήθηκε να φύγει αν δεν έκανε σεξ με τη γυναίκα.
Οι δύο άνδρες καυγάδισαν και πιάστηκαν στα χέρια. Πάνω στην πάλη ο Μπάρτλεϊ έσπρωξε τον Τζόουνς, με αποτέλεσμα να τον ρίξει από το μπαλκόνι. Ο Τζόουνς έπεσε με το κεφάλι από ύψος 4 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ίδιος ο Μπάρτλεϊ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο ο Τζόουνς υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η οποία του έσωσε τη ζωή.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Μπάρτλεϊ σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan