Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Bet στο κουπόνι του Σαββάτου

Καλησπέρα σε όλους. Αν και στο ημίχρονο κατάφερε η Goias και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, τελικά έχασε με 3-2 από τη Vasco da Gama και δεν επιβεβαίωσε την πρόβλεψη-έκπληξη που είχαμε δώσει. Συνεχίζουμε σήμερα, με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Δύο θα είναι οι επιλογές μας για σήμερα από Ισπανία, οι οποίες πιστεύουμε αξίζουν το ποντάρισμά μας. Πάμε να τις δούμε:......




REAL SOCIEDAD - ESPANYOL

Επιτέλους νίκη, το σύνθημα όλων στο στρατόπεδο των γηπεδούχων για το σημερινό παιχνίδι με την Espanyol. Μετά, λοιπόν, από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Sociedad θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη δύναμη της έδρας της και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Υπερπλήρης η γηπεδούχος για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Joseba Llorente και Raul Tamudo επιθετικά να αποτελούν τα μεγάλα όπλα της ομάδας. Ειδικότερα για τον τελευταίο, το αποψινό ματς, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Καταλονίας θα είναι πολύ ιδιαίτερο, μιας και σίγουρα θα θέλει να δώσει απαντήσεις στην πρώην πλέον ομάδα του. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι η Espanyol δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει εκτός έδρας και ότι σήμερα θα αγωνιστεί και αυτή με τη σειρά της χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER   Bet365 4.00


REAL ZARAGOZA - SPORTING DE GIJON

Αγώνας που ανοίγει την αυλαία της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος, μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Vicente Calderon από την Atletico Madrid με 1-0, μετρώντας έτσι τρίτο συνεχόμενο ματς που δεν μπορεί να σκοράρει. Απόψε, με αντίπαλο μια μετριότατη ομάδα, σαν την Sporting de Gijon, η οποία θα παραταχθεί απόψε με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών, η γηπεδούχος πρέπει έστω να εκμεταλλευτεί την έδρα της και επιτέλους να πάρει κάτι καλύτερο στο τέλος του παιχνιδιού, μιας και τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν από νωρίς. Δεν θα πάω με κάποιο σημείο, αλλά με την πιο ασφαλή επιλογή των 2-3 τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95

VALUE BET

ATLETICO GOIANIENSE - ATLETICO MINEIRO: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  2 / 2   Stanjames 6.50

Laftsis

Πρώτη ήττα για Μάιντς!

Καλησπέρα!
Επιτυχημένες χθες οι προβλέψεις μας στη Φινλανδία. Πολλούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. 
Η Μάιντς κατάφερε να μείνει αήττητη μέχρι στιγμής, παίζοντας πολύ έξυπνα, στημένη αμυντικά, πιέζοντας συνέχεια και με όλους τους παίκτες να τρέχουν ασταμάτητα. Απέναντι τους θα βρουν επίσης μια ομάδα που τρέχει αρκετά μεσα στο γήπεδο και είναι και πιο επιθετική από τη Μάιντς. Πιστεύω ότι η Χόφενχαιμ είναι πιο ποιοτική ομάδα και το συνεχές rotation της Μάιντς, που έχει ήδη χρησιμοποιήσει 22 διαφορετικούς παίκτες για την αρχική της ενδεκάδα, δε θα αποδώσει σήμερα.

MAINZ - HOFFENHEIM

Εκτίμηση: 2   Bet365 3.20



Caesar

UNDER / OVER ΣΤΗ BUNDESLIGA ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΑΛΚΕ!!!

Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Σήμερα από Bundesliga οι βασικές μου επιλογές είναι δύο over / under. Πάμε να τις δούμε:

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Οι γηπεδούχοι έχουν να χαρούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα σήμερα να κυνηγούν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής, χώρια από την κακή φόρμα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, έχει να πονοκεφαλιάζει και για τους τραυματίες Guerrero και Petric. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε μία παρόμοια κατάσταση. Την τελευταία της νίκη η Καϊζερσλάουτερν την έκανε πριν τέσσερις αγωνιστικές απέναντι στην Μπάγερν. Εδώ δεν θα έχουμε απουσίες, αλλά οι παίχτες θα κυνηγάνε εξίσου τη νίκη. Τέλος, εκτός από πιθανή μπόμπα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πιστεύω πως θα μπουν πολλά γκολ, με γνώμονα ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν να σκοράρουν καιρό, σε συνδυασμό με τους γηπεδούχους, όπου στην έδρα τους βρίσκουν εύκολα δίχτυα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Bet365 1.70


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ 

Οι γηπεδούχοι, μετά τη νίκη τους μέσα στη Φρανκφούρτη, μετράνε δύο συνεχόμενες ήττες. Έχουν 9 βαθμούς και σήμερα θα επιδιώξουν να μην χάσουν άλλους από την Κολωνία, η οποία έχει 5 βαθμούς και θα κυνηγήσει με νύχια και με δόντια έστω και την ισοπαλία, γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Γενικά, η Κολωνία είναι ομάδα του Χ και των λίγων γκολ και στα μεταξύ τους, στην έδρα της Φράιμπουργκ, έρχονται μέχρι ένα γκολ. (0-0, 1-0, 0-0)

ΠΡΟΤΑΣΗ: UNDER 2.5 GOALS   Bet365 1.72


VALUE BET

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΚΕ: 2   Bet365 2.37

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2   Bet365 2.20

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: X / 2   Bet365 4.00 / 6.00

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ:  Bet365 3.20

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4



Καλή μας τύχη!


TsiRi

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΗ!!!

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα!! Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική, τελευταία πριν την γνωστή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς να είναι πλέον γεγονός. ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρούνται, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς, με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη. Αφενός για να ικανοποιήσει τους τριάντα και.. χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας και αφετέρου για να βάλει ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Από την άλλη, η άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τα πάντα για να μη φύγει με σκυμένο το κεφάλι, για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα, μετά την ήττα της από την Ρόζενμποργκ με 2-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ

02/10 17:15 Αστέρας Τρίπολης vs. Ατρόμητος

02/10 17:15 Ολυμπιακός vs. Ολυμπιακός Βόλου

02/10 19:30 Καβάλα vs. Πανιώνιος

03/10 16:00 Κέρκυρα vs. Ηρακλής

03/10 18:15 ΑΕΚ vs. Ξάνθη

03/10 18:15 Εργοτέλης vs. Παναθηναϊκός

03/10 18:15 Πανσερραϊκός vs. Λάρισα

03/10 20:30      ΠΑΟΚ vs. Άρης






































































ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ




















Ύστερα από δύο εβδομάδες η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει στην έδρα της (να θυμίσουμε είχε αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός). Αυτή τη φορά αντίπαλος της ο Ατρόμητος, ο οποιός προέρχεται από μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με 2-1, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ευελπιστεί ότι θα έχει και ανάλογη συνέχεια. Το έργο για την ομάδα του Περιστερίου δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως και για τις περισσότερες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά παρόλα αυτά, στην έδρα τους παρουσιάζονται σαφώς δυνατότεροι.

Πρόταση: X
Απόδοση: 3.00 Bet365


ΑΕΚ - SKODA ΞΑΝΘΗ

Βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ύστερα από τη νέα γκέλα με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Μια ήττα που έφερε και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, καθώς και επιστροφή στις επιτυχίες. Την Πέμπτη, οι κιτρινόμαυροι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Ζενίτ με το μεγάλο πρόβλημα να εντοπίζεται για άλλο ενα παιχνίδι στον ανασταλτικό τομέα. Από την αντίπαλη όχθη, η Ξάνθη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη την ψυχολογία, αλλά και συγχρόνως με λιγότερο άγχος. Τέλος, να επισημάνουμε ότι και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να εμφανιστούν πάνοπλοι.

Πρόταση: Γκολ - Γκολ
Απόδοση: 2.25 Bet365


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪKΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Πανσερραϊκός στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και πλέον η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς κρίνεται επιτακτική. Μια νίκη που μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα των Σερρών, καθώς δεν είναι το καλύτερο μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα. Η ισοπαλία της ΑΕΛ με την Κέρκυρα με 1-1, ήταν η αφορμή για να ακουστούν οι πρώτες μουρμούρες, με πολλούς να μιλούν ακόμα και για απομάκρυνση του Γιάννη Παπακώστα, καθώς η ομάδα παραμένει με μία νίκη, αυτή της πρεμιέρας. Όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βρούτσινα, Ανάκογλου και Αλβάρες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, αλλά αντιθέτως Σουμπίνιο και Παπάζογλου είναι έτοιμοι, ώστε να διεκδικήσουν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Από την Λάρισα Βελάσκο, Κανόμπιο και Σίμιτς παραμένουν αμφίβολοι.

Πρόταση: 1
Απόδοση: 2.75 Bet365


Value Bet

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  Χ / 1   Stanjames 4.33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 / ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ 31'-40'   Stanjames 6.50 / Bet365 7.00
Gaff 

ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ STADIUM OF LIGHT KAI ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ SERIE B...!!!

Καλημέρα σας! Εξαιρετικό απολογισμό είχαμε μεσοβδόμαδα στις επιλογές μας, μιας και οι προβλέψεις μας στο Champions League επαληθεύτηκαν και μας πλήρωσαν! Μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ακολουθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο, με πολλούς διαθέσιμους αγώνες προς στοιχηματισμό. Με τη φόρα που έχουμε λοιπόν από την Τετάρτη, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα Σάββατο, ελπίζοντας να έχουμε ανάλογη συνέχεια:


SUNDERLAND - MANCHESTER UNITED

Στο Stadium of Light, η Σάντερλαντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Λίβερπουλ (2-2) και σήμερα θα προσπαθήσουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια στο γήπεδό τους με τους ''κόκκινους διάβολους'', αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα. Στα συν της ομάδας συγκαταλέγεται η τρομερή φόρμα του Darrent Bent, ενώ απόντες θα είναι οι Campell, Mensah, Richardson και Wellbeck. Η ομάδα του Φέργκιουσον ταξίδεψε στην Ισπανία για τον αγώνα του Champions League, απέναντι στη Βαλένθια, και παρά τις απουσίες της κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης! Για άλλο ένα παιχνίδι οι ''μπέμπηδες'' θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Rooney, Scholes, Giggs και Valencia. Εκτιμώ πως θα έχουμε ένα κλειστό ματς καθώς, η Μάντσεστερ θα επιδιώξει να σφίξει την άμυνά της και για πρώτη φορά φέτος (!!!) να μην δεχτεί γκολ εκτός έδρας.
Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το ότι η Σάντερλαντ είναι προσεχτική ομάδα στους εντός έδρας αγώνες της με τις μεγάλες ομάδες, με οδηγεί στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS  Bet365 1.85



SASSUOLO - ATALANTA

Για μία ακόμα φορά θα κυνηγήσω το over σε αγώνα της Αταλάντα, θεωρώντας ότι το σερί από τα 6 συνεχόμενα under ήρθε η ώρα να σπάσει στο μεσημεριανό ματς με την Σασουόλο και να μας πληρώσει καλά. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 σε αγώνα εντός έδρας με τη Ρετζίνα. Υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να σημειωθεί ένα δεύτερο γκολ και από τις δύο ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ. Η Σασουόλο είναι ομάδα που σκοράρει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της μέχρι στιγμής και μετά το εκτός έδρας ατυχές αποτέλεσμα με την Κροτόνε, που ηττήθηκε με 2-0, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το καλύτερο από τη σημερινή αναμέτρηση.. Η Αταλάντα με τη σειρά της, ύστερα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Σιένα και Ρετζίνα, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη, καθώς δεν θέλει να μείνει νωρίς μακριά από τις θέσεις ανόδου. Αναμένω, λοιπόν, ένα ανοιχτό ματς και ελπίζω αυτή τη φορά να δικαιωθώ στην επιλογή μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Bet365 2.40

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Χ2 Η GOIAS...!!!

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα! 1/3 επιτυχημένες προβλέψεις χθες για το Europa League, μιας και μετά την πολύ καλή αρχή με το άνετο διπλό της PSV, δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά, αφού η Atletico έμεινε στο 1-1 με τη Leverkusen στο Vicente Calderon, ενώ οι ''Σερίφηδες'' του Τιρασπόλ κέρδισαν με 2-0 την Dynamo Kiev! Τί να πει κανείς..?! Προχωράμε...
Για σήμερα Παρασκευή έχω επιλέξει μια έκπληξη από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και δεν είναι άλλη από την κόντρα της Vasco da Gama. Πρώτο φορά που βραζιλιάνικο παιχνίδι διεξάγεται Παρασκευή, κάτι αρκετά περίεργο, όπως περίεργες και οι αποδόσεις ως μεγάλο φαβορί της Vasco. Αντιμέτωπες απόψε δύο μετριότατες ομάδες, που βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, από τους οποίους θα λέιπει πραγματικά σχεδόν όλο το κέντρο. Αξίζει η κόντρα στον άσσο...!!!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X / 2   Bet365 3.50 / 4.75


Laftsis

Άσσοι στη Φινλανδία!


Καλημέρα!
Άσχημη η χθεσινή ημέρα. Ας ελπίσουμε το επόμενο διήμερο να πάει καλύτερα.
Σήμερα θα επιλέξω τους άσσους στη Β΄κατηγορία της Φινλανδίας. Η PoPa Pori θέλει τη νίκη για την άνοδο και η Hameenlina θέλει τη νίκη προς την αποφυγή του υποβιβασμού. Απέναντί τους θα βρουν δύο αδιάφορες ομάδες, οπότε θα στηρίξουμε τους άσσους.




POPA - ESPOO

Εκτίμηση: 1   Bet365 1.65

HAMEENLINNA - OPS JP

Εκτίμηση: 1   Bet365 2.10


Value Bet

Quilmes - Arsenal de Sarandi                   1    Bet365 2.80
Monaghan United - Waterford United       X    Bet365 3.30



Caesar

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan