Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

“Μπουρλότο” στον Ολυμπιακό – “Γαλλικά” και νεύρα από Μήτρογλου, Νέμεθ

Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Μήτρογλου και τον Νέμεθ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και η κατάσταση στου Ρέντη ξέφυγε. Σε έξαλλη κατάσταση και βρίζοντας αποχώρησε ο Έλληνας επιθετικός. Νεύρα και από Νέμεθ.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής των “ερυθρολεύκων”, ο Κώστας Μήτρογλου αντέδρασε άσχημα βρίζοντας μπροστά σε αρκετούς από τους συμπαίκτες του (και όχι μόνο) και έφυγε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ιδιαίτερα εκνευρισμένος......


Η αντίδραση του επιθετικού του Ολυμπιακού τράβηξε τα βλέμματα των υπολοίπων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στα αποδυτήρια, με τον Μήτρογλου πάντως να μην έχει όρεξη για κουβέντα και να δείχνει πως νιώθει τουλάχιστον αδικημένος από τον προπονητή του.

Η ουσία βέβαια είναι πως η αντίδραση του Μήτρογλου μόνο επαγγελματική δεν ήταν, καθώς προφανώς θεωρεί ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει. Το κρούσμα απειθαρχίας του Μήτρογλου είναι το πρώτο που συμβαίνει επί Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Ο Βάσκος τεχνικός δεν ήταν μπροστά στο συμβάν ωστόσο έχει ήδη ενημερωθεί και αναμένεται η αντίδραση του.

Εκτός από τον Μήτρογλου, πάντως, με νεύρα αποχώρησε και ο Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την φανέλα του Ολτμπιακού και θεωρεί πως ο Βαλβέρδε έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan