Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η μεικτή VOGUE και η Αναγέννηση Next top model

Μα καλά, ποιοι εμπαθείς δουλεύουν ψιλό γαζί τον Τζιμπρίλ; Η επίσκεψη του DJ Cisse στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι είχε καθαρά ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.
Παραβλέποντας ότι το παλικάρι μπορεί να τσίμπησε και κάνα δυο T-Shirt με στρασάκια, από εκείνα που φοράει ο Γιώργος Τσαλίκης και χοροπηδάει σαν τον Καραγκούνη όταν δεν του δίνουν φάουλ, το θέμα είναι και παραμένει η αιτία της επίσκεψης......

Λοιπόν, ο αγέρωχος Τζιμπρίλ, ως αυθεντικός εκφραστής των απανταχού trendy φορ που ξέρουν να ξεχωρίζουν το πτι καρό από το ριγέ, πετάχτηκε μέχρι τον LAK έπειτα από εντολή του Νίκου Νιόπλια. Ο λόγος; Ο κόουτς αναζητά ένα δυνατό φιλικό αντάξιο του μοδάτου ρόστερ της βαζέλας.
Όταν ο Κατσουράνης διαθέτει στην παπουτσοθήκη του ροζ σουέντ με φιογκάκι, ο Καντέ φοράει φουλάρια και ποσέτ, ο «ουίσκι-κόλα» Γκοβού ξημεροβραδιάζεται στη γη της επαγγελίας της εγχώριας μόδας, το «Villa Mercedes», ε ,ρε αδερφέ, δεν μπορεί να παίζεις φιλικά με το Μαρκόπουλο.
Έτσι, έπειτα από ώριμη σκέψη αλλά και συνεννόηση με τους Φρέιτας-Αντωνίου, ο Νιόπλιας σκούπισε τα κοκάλινα γυαλιά του και αποφάσισε ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτούν έναν άνθρωπο που παντρεύει αρμονικά τα αποδυτήρια με τη σταυροβελονιά.
Δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο από τον Λάκη. Και για να μην τα πολυλογούμε, ο LAK τους είπε ότι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την εποχή είναι η μεικτή VOGUE και Αναγέννηση Next top model.
Χριστόφορος Κοτέντος VS Ζαν Αλέν Μπουμζόνγκ. Μένει πλέον να δούμε κανέναν Καραγκούνη σε catwalk στο Μιλάνο, να τσαλαβουτάει μπρος στην Αντριάνα Λίμα και να φωνάζει «πέναλτι» στον Γκοτιέ...
Συντάκτης: Delivery Boy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan