Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χάος στο παιχνίδι της Ιταλίας με τη Σερβία

ΔΕΙΤΕ: Ντέρμπι με φόντο επεισόδια
Οι ανησυχίες της Σερβικής Ομοσπονδίας και της Ιταλικής αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν και το... χάος στη Γένοβα οδήγησε στην οριστική διακοπή του ματς της Ιταλίας με τη Σερβία. Ο Στοϊκοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο των επεισοδίων και δεν ήταν ούτε στο γήπεδο!

Αρκετές ώρες πριν...
από το μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία και η ομοσπονδία της Σερβίας ανησυχούσε για επεισόδια, αφού η Ιταλική αστυνομία έχει στείλει σήμα στη Σερβία για την παρουσία 30 οπαδών του Ερυθρού Αστέρα.
Ο φόβος κορυφώθηκε μετά την επίσκεψη των συγκεκριμένων οπαδών και τα συνθήματα εναντίον του πρώην γκολκίπερ της ομάδας και νυν της Παρτιζάν, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς και… επιβεβαιώθηκε λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα έκαναν λόγο και επίθεση στο πούλμαν της ομάδας για τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος όμως προστατεύθηκε από τον Ζίγκιτς.

Οι Σέρβοι πραγματοποίησαν άσχημες ενέργειες με επίκεντρο τον 27χρονο πορτιέρο, και οι Σέρβοι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, με συνέπεια το ματς να διακοπεί.

Το ματς άρχισε, οι Ιταλοί αποδοκίμαζαν τον εθνικό ύμνο της Σερβίας και κάπου εκεί... ξέφυγε ξανά η κατάσταση.
Στα πρώτα επτά λεπτά οι παρατηρητές ανησυχούσαν για την κατάσταση και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Στοϊκοβιτς δεν βρέθηκε ούτε στο γήπεδο!



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan