Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Ανδρέας Παπανδρέου πράγματι έδωσε ψωμί στους Έλληνες έστω και αν δανείστηκε. Όμως δεν είπε στους Έλληνες αράξτε και μη δουλεύετε ούτε ξεσκιστείτε στις σπατάλες και στις ρεμούλες και μη παράγετε τίποτα.
Υπολόγιζε στην κατανόηση των πολιτών, στην ανακούφισή τους από τη φτώχεια που τους φόρτωσαν οι μέχρι τότε κυβερνώντες, στο συμμάζεμα του κράτους, στην ανάπτυξη και στη σταδιακή επιστροφή των δανεικών.

Όμως η κατάσταση ξέφυγε όταν οι περισσότεροι αφού πρώτα χόρτασαν όρμισαν από νωρίς στην πολυέξοδη καλοπέραση, 4μελείς οικογένειες απέκτησαν 4 αυτοκίνητα, 4 κινητά τηλέφωνα και ένα σταθερό, σπιτοδάνεια χωρίς να υπάρχει φράγκο, διακοπο-δάνεια, εορτο-δάνεια, κάρτες, ξέφερνες αγορές εισαγόμενων πολυτελών προϊόντων, σπουδές στο Λονδίνο και στην αλλοδαπή, επιδοτήσεις για οποιαδήποτε κοτσανοεπένδυση και ένα σωρό αναρίθμητες καταναλωτικές υπερβολές που σκέφτηκε ο κάθε νεοέλληνας, αλλά και συντάξεις στα 32, στα 37, στα 45, στα 48, στα 52, στα 58, στα 60, στα 65, μαϊμού συντάξεις και πλήθος από εφευρήματα και εκβιαστικές πολιτικές σε βάρος άλλων κοινωνικών ομάδων με βάση το πόσο τάχα υπέφερε ο καθένας δουλεύοντας στη μοναδική στον κόσμο βαρύτατη δουλειά του.

Και τώρα λέτε ότι σας φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αίσχος ανάξιοι ευεργετηθέντες που αντί να σταθείτε προ των ευθυνών σας ψάχνετε για νέες δικαιολογίες και γλυκοκοιτάτε όποιο πολιτικό λέει ότι θα σας βγάλει δια μαγείας οσονούπο από το τέλμα για να ξαναγυρίσετε πίσω στις μάσες και στις ξάπλες. Πάρτε το χαμπάρι τα θαύματα και οι θαυματοποιοί τελείωσαν.

Αναγνώστης 
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan