Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Οι αντιδράσεις.... στο "Αφήστε ήσυχο τον Ανδρέα Παπανδρέου"

Όντος ο φίλος έχει δίκιο ότι ο κόσμος είδε λεφτά στην τσέπη του αλλά ο Παπανδρέου δημιούργησε την εικονική πραγματικότητα ότι ζούμε καλά και υπάρχουν χρήματα (Τσοβολα δωστα όλα)βέβαια δεν είπε σε κανέναν να μην δουλέψει αλλά για να βρεις δουλειά τότε έπρεπε να περάσεις από την κλαδική να σου δώσει το pass για διορισμό κάθε αγράμματος κομματάρχης, (επί Παπανδρέου στο δημόσιο οι υπάλληλοι δεν είχαν καρέκλες να κάτσουν στα γραφεία).......


Και μήπως ξέχασες τις κουτες με τα pampers που κουβάλαγαν τα λεφτά για να χτίσει το φτωχικό του στην Εκάλη (δανεικά από φίλους) τότε πως το έλεγαν αν όχι ρεμουλα,Κοσκοταδες γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι και πολλά άλλα.

Η είσαι μικρός και δεν ξέρεις ή έχεις παρωπίδες και δεν βλέπεις .
Δεν φταίει ο Α. Παπανδρέου για όλα αλλά έκανε μια καλή αρχή

-------------------------------------

Αγαπητέ "αναγνώστη",


....αν ο Ανδρέας δεν είχε πουλήσει την χώρα πριν καν την κυβερνήσει δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να πάρει κανείς τόσα δάνεια. Εν συνεχεία ο Ανδρέας είναι αυτός που εισαγάγει τις εθελουσίες εξόδους, τη ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τους τρόπους με τους οποίους οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ψηφοφόροι θα μπορούσαν να μαζέψουν αρκετά ώστε να χτίσουν βίλες σε αυθαίρετα...με πρώτο σε όλα αυτά τον Ανδρέα...Ακόμα δεν έχει δημευτεί η βίλα του που "και καλά" δανείστηκε για να την φτιάξει...ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...τέλος για να καταλάβεις πόσο άκυρη είναι όλη σου η απάντηση συνοψίζεται σε μια φράση σου στο τέλος..."γλυκοκοιτάτε όποιο πολιτικό λέει ότι θα σας βγάλει δια μαγείας οσονούπο από το τέλμα για να ξαναγυρίσετε πίσω στις μάσες και στις ξάπλες"...αλήθεια ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ????
 
-------------------------------------
 
Αναρωτιέμαι αγαπητέ σε ποια θέση σε διόρισε εσένα ο Ανδρέας και πόσα σου έδωσε για να τον γλείφεις τόσο…

Ένα σχόλιο μόνο, τις πρόωρες συντάξεις ποιος τις καθιέρωσε? Μήπως ο κάθε εργαζόμενος διάλεγε μόνος του πότε τον βόλευε?
Όντως τα θαύματα μας τελείωσαν, και ξέρεις γιατί? Διότι μας τελείωσε η ελπίδα…

Με εκτίμηση,
Ελευθέριος Λ.

------------------------------------

Βγαλε τρομακτικε ξανα το εγγραφο με το παπανδρεου. Ειμαι 35 ετων και οχι πως δεν ειχα καταλαβει τι γινεται αλλα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου. Βγαλε το εγγραφο σε νεα ανακοινωση σκαθε μιση ωρα. Να το διαβασει και ο ανεγκεφαλος που δεν θελει να του αγγιζουν τον ανδρεα μπας και βαλει μυαλο . Απο κατι τετοια βοδια γιναμε οτι γιναμε. Το οτι καποιοι είχαν τη δυνατοτηατ να γορασου 4 κινητα και 4 αυτοκινητα δεν σημαινει οτι διαλυσαν την Ελλαδα. Οι αν! υπαρκτοι πολιτικοι προδοτες αποτο 74 και μετα διαλυσαν την Ελλαδα. Καιμη νομιζετι πως ειμαι νεοδημοκρατης. Ειδαμε και το δρακουμελ με το σοι του να φιλοξενει πρωην και νυν προεδρους των ΗΠΑ στο σπίτι του. ¨ολοι πλακακια τα ειχαν κανει γαιτι ειχαν κερδος. Και ο μαλακας ο μεσος ¨Ελληνα ετρεχε με τα σημαιάκα και φωναζε υπερ του ενος ή του αλλου. Καθε μερα το εγγραφο γαι αν μαθουν οι νεοι και οι παλιοι.

-------------------------------------
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan