Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Πέθανε 20χρονη ελλείψει... προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας!

Παρόλο που η διοίκηση του ιδρύματος απέφυγε επιμελώς να βγάλει το παραμικρό προς τα έξω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρότατες ανθρώπινες ευθύνες καθώς η νεαρή γυναίκα θα είχε σωθεί αν κάποιοι υπάλληλοι βρίσκονταν στις θέσεις τους την κρίσιμη ώρα.

Η παθογένεια των δημόσιων νοσοκομείων στη χώρα μας προκαλεί ολοένα και συχνότερα ανθρώπινα δράματα καθώς γίνεται η αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές!

Το περιστατικό που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Κ» είναι από εκείνα που σοκάρουν γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα......


Το βράδυ της Κυριακής μια 20χρονη κοπέλα από την Αθήνα έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλίας όπου είχε εισαχθεί στην Ορθοπεδική Κλινική για εγχείρηση ισχίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από «λιπώδη εμβολή» η οποία δεν κατέστη δυνατόν να θεραπευτεί γιατί δεν υπήρξε προσωπικό στο Ακτινολογικό Τμήμα ώστε να λειτουργήσει ο Αγγειογράφος!!!

Την σοβαρότητα του συγκεκριμένου συμβάντος ενισχύει η παρουσία του εισαγγελέα στο χώρο του νοσοκομείου, το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος αναζήτησε ευθύνες για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του νοσοκομείου δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει έστω και μια ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν και τις αιτίες που το προκάλεσαν!

Επειδή χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, νομίζουμε ότι ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος έχει πλέον το λόγο...

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan