Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Στριπτιτζερ μήνυσε το αφεντικό της

Το δράμα μιας στιπτιζέζ μεταφέρθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου του Λονδίνου. Πρόκειται για την νεαρή χορεύτρια Ναντίνε Κουάσλι η οποία μήνυσε το πρώην αφεντικό της για καταχρηστική απόλυση.
Η 27χρονη κέρδιζε επάξια το ψωμί της, φορώντας μονό το G στρινγκ της στην μπάρα του Στρινγκφλάουερ του Λονδίνου. Είχε καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο καιρό να κερδίζει 1265 λίρες την μέρα.

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι ο Πέτερ Στρινκφλάουερ...
την εκβίαζε απαιτώντας από αυτήν το 25% των χρημάτων που κέρδιζε από τους πρίβέ χορούς που έκανε με κάποιους πελάτες όταν τελείωνε το σόου της.
Εκτός αυτού ο αδίστακτος ιδιοκτήτης υποχρέωνε την Ναντίνε να χορεύει καθημερινά δωρεάν για τους εκλεκτούς πελάτες του το τραγούδι girl girl girl των Motley Crue για μια ώρα .


Η Ναντίνε με αυτά τα τερτίπια του Πέτερ έχανε πολλά χρήματα. Αποφάσισε όμως να παραμείνει στο μαγαζί και να απορρίψει άλλες προτάσεις καθώς είχε ένα πολύ καλό πελατολόγιο το οποίο της απέφερε σχεδόν 200.000 χιλιάδες λίρες τον χρόνο.
Η νεαρή ανύπαντρη μητέρα μια κορούλας είναι η πρώτη Βρετανίδα στριπτιζέζ που μηνύει το πρώην αφεντικό της.
Σε δήλωσή της έξω από το δικαστήριο η νεαρή είπε ότι απολύθηκε από την στρίπ κλάμπ τον Δεκέμβριο του 2008 λόγο κακής διαγωγής, ενώ αρχικά ο Πέτερ την κατηγορούσε για χρήση ναρκωτικών.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan