Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

1.113 αδήλωτες πισίνες εντόπισε το ΣΔΟΕ στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Στο μικροσκόπιο δεκάδες ύποπτα εμβάσματα σε μάνατζερ

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 1.113 πισίνες που δεν έχουν δηλωθεί εντόπισαν εφοριακοί του ΣΔΟΕ σε ελέγχους που πραγματοποίησαν τους τελευταίους τρεις μήνες στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας.

Επίσης, διαπιστώθηκε μεγάλη φοροδιαφυγή σε ακίνητη περιουσία, ενώ υπήρξε περίπτωση που σε Off shore εταιρεία τριώροφη μεζονέτα είχε δηλωθεί ως 36 τετραγωνικά...

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται δεκάδες ύποπτα εμβάσματα σε μάνατζερ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», οι έρευνες επικεντρώνονται στις συναλλαγές ανάμεσα στο μάνατζερ ποδοσφαίρου από τη Θεσσαλονίκη και διαιτητές. Οι συναλλαγές χαρακτηρίζονται «ύποπτες» και προέκυψαν μετά τη δέσμευση και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ του ατζέντη. Παράλληλα, το ΣΔΟΕ ερευνά τις συναλλαγές και δεύτερου μάνατζερ, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Τέλος, στα δίχτυα της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έπεσε 57χρονος πολιτικός μηχανικός, ο οποίος ζητούσε 10.000 ευρώ από δικαιούχο του Οργανισμού εργατικής Κατοικίας, προκείμενου να εγκρίνει την αγορά διαμερίσματος. Ο 57χρονος, που υπηρετεί στην περιφερειακή διεύθυνση Αττικής, έκλεισε ραντεβού με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ από τα 10.000 ευρώ που είχε απαιτήσει, τελικά «έπεσε» στα 1.000 ευρώ.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan