Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Όπου ..."φτωχός" κι' η μοίρα του.!



Έλληνας κροίσος με 10 γράμματα είναι ο ιδιοκτήτης του πιο ακριβού διαμερίσματος στο κόσμο... Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο-Αλέξανδρο Γουλανδρή ο οποίος αγόρασε πριν από λίγες μέρες ένα ρετιρέ 1.600 τ.μ για 240 εκατ. ευρώ. Το πολυτελές διαμέρισμα με την αισθητική της belle epoque, βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και έχει απίστευτη θέα την Cot' d’ Azur, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν τη δική τους κουζίνα, ιδιωτικό θέατρο, γκαρνταρόμπα, μπάνιο και μια τεράστια βιβλιοθήκη.
Στο υπόλοιπο σπίτι-παλάτι υπάρχουν διάφορα αχανή δωμάτια μεταξύ των οποίων και ένα σπα αλλά και ένα μαγικό roof garden όπου ο κ. Γουλανδρής θα έχει την ευκαιρία να περνά ρομαντικές βραδιές.
Ο 47χρονος είναι πρόεδρος και μέτοχος της Victory Carriers, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες παροχής καυσίμων και ενέργειας στο κόσμο, ενώ είναι στενός φίλος με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Το πολυτελές ρετιρέ το αγόρασε από τους αδερφούς Νικολά και Κριστιάν Κάντι, ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι ο Κ. Γουλανδρής είναι εργένης και έχει πάθος για τα σκάφη, έχοντας στη κατοχή του το Μ/Υ Delma, ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ με μήκος 279 πόδια.




Πηγη

1 comments:

Τσακ είπε...

Kριμα ο ανθρωπος...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan