Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν Ρωσίδες- μέλη κυκλώματος πορνείας


Για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών, σε δυο πολυτελή ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, δυο μοντέλα από τη Ρωσία, ηλικίας 24 και 34 ετών.

Όπως έγινε γνωστό...

οι αλλοδαπές εργάζονταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας, οι εγκέφαλοι των οποίων έχουν έδρα τη Σόφια, τη Μαδρίτη, τη Μόσχα και το Κίεβο.

Τα στοιχεία τους δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ οι κοπέλες που δούλευαν για λογαριασμό τους δεν τους έχουν συναντήσει και κατέθεταν σε αυτούς τις εισπράξεις από τις παγκόσμιες περιοδείες τους, σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών, μετά από έρευνα στο διαδίκτυο εντόπισαν ιστοσελίδα, μέσω της οποίας προσφερόταν στους χρήστες του διαδικτύου, η δυνατότητα για ερωτική συνεύρεση με μοντέλα έναντι χρηματικής αμοιβής από 250 έως 1.000 ευρώ.

Αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με τις δυο Ρωσίδες, μέσω της ιστοσελίδας, και συναντήθηκαν μαζί τους σε δωμάτια των αθηναϊκών ξενοδοχείων, όπου και τις συνέλαβαν τη στιγμή που παρέλαβαν τα χρήματα σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, καθώς και διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία.

Οι δυο Ρωσίδες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan