Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις ΣΟΚ και για ΕΠΟ

Νέο σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι στελέχη της ΕΠΟ, αλλά και ξένες εταιρίες στοιχηματισμού που εδρεύουν στο Λονδίνο έκαναν συνεχώς καταθέσεις στον λογαριασμό του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη...


Οπως αποκαλύφθηκε σήμερα, παράγοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχαν καταθέσει στον λογαριασμό του μάνατζερ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και σύντομα θα κληθούν για καταθέσεις από το ΣΔΟΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη διερευνηθεί για ποιο λόγο γίνονταν οι καταθέσεις και οι υποψίες τώρα πλέον στρέφονται ακόμη και στο ενδεχόμενο οι καταθέτες των χρηματικών ποσών να συμμετείχαν σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι μόνιμοι καταθέτες μεγάλων χρηματικών ποσών στο λογαριασμό του γνωστού μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια και ορισμένες ξένες εταιρίες στοιχηματισμού που έχουν έδρα το Λονδίνο και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για εταιρίες που -σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ- λειτουργούν παράνομα και ο τζίρος των οποίων ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΔΟΕ Βόρειας Ελλάδας, στον επίμαχο λογαριασμό του μάνατζερ σε ελληνικές τράπεζες έβαλαν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει κανείς εάν τα χρήματα αυτά αποτελούσαν κέρδη λόγω στοιχημάτων σε αγώνες ποδοσφαίρου ή κάτι άλλο.

Όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις, ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι πολύ πιθανό να συμμετείχε σε κύκλωμα, με σκοπό να στήνονται παιχνίδια και να εισπράττουν πολλά χρήματα μέσω του στοιχήματος.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan