Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάχαλο στην κυβέρνηση με τον αθλητισμό!


Προηγούμενο δεν έχει αυτό που συμβαίνει στις τάξεις της κυβέρνησης σχετικά με τις αρμοδιότητες για τον αθλητισμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τα θέματα του αθλητισμού (επαγγελματικός και ομοσπονδίες) ενδέχεται να επιστρέψουν στον Υπουργείο Πολιτισμού, παρά το γεγονός ότι υπουργός και υφυπουργός Υγείας (Λοβέρδος, Αηδόνης) είχαν ήδη αναλάβει τα νέα τους καθήκοντα!..

Απόλυτη σύγχυση. Μονάχα αυτός ο χαρακτηρισμός αρμόζει για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τα θέματα του αθλητισμού, τα οποία φαίνεται πως η πολιτική ηγεσία τα ‘χει πάρει στην πλάκα! Δύο τινά συμβαίνουν, αλλά επί του παρόντος ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα: Είτε ο Παύλος Γερουλάνος πίεσε και πήρε πίσω τον αθλητισμό στο Υπουργείο Πολιτισμού, είτε δεν τον ήθελε κανείς (ούτε ο Γερουλάνος, ούτε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Υγείας) και… έκατσε τελικά η «μπίλια» στο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι αρμοδιότητες του αθλητισμού επιστρέφουν στο Υπουργείο Πολιτισμού, με υπουργό τον Παύλο Γερουλάνο και υφυπουργό (με αρμοδιότητες στον αθλητισμό) τον Γιώργο Νικητιάδη.

Στο Υπουργείο Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, θα «περάσει» κατά πάσα πιθανότητα η μαζική άθληση, με την οποία θα ασχολείται ο Χρήστος Αηδόνης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, θα παραμείνει πιθανότατα υπό τη σκέπη του Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αυτό παραμένει ανοιχτό.

Και όλα αυτά, την ώρα που οι Λοβέρδος, Αηδόνης, είχαν ήδη παραλάβει τα «κλειδιά» του αθλητισμού, είχαν ήδη επισκεφτεί τη ΓΓΑ κάνοντας ανακοινώσεις στους εργαζομένους, έχοντας ήδη συναντηθεί με τον Πλατινί και κάνοντας δηλώσεις για τη διαιτησία και τη βία! Φοβερά πράγματα, τα οποία θα λάβουν επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες, αλλά η φημολογία ότι το προεδρικό διάταγμα έχει ήδη συνταχθεί, οργιάζει…

sportfm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan