Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρτύρησε τις απιστίες του ο… παπαγάλος!

Από τον… παπαγάλο την έπαθε ένας άτακτος Βρετανός αφού το λαλίστατο πουλάκι αποκάλυψε την εξωσυζυγική του σχέση με μία συνάδελφό του από τη δουλειά!
Ο…
άτακτος 26χρονος Andy Thompson «συναντούσε» πολύ συχνά την 25χρονη συνάδελφό του, Claire, στο σπίτι που κατοικούσε με τη σύζυγό του, Rachel Harrison, και τον παπαγάλο τους, τον Harvey, στο Όλνταμ...

Ο Andy και η Claire περνούσαν την περισσότερη ώρα τους στον καναπέ του σαλονιού, εκεί που τους έβλεπε συχνά ο Harvey, ο οποίος μετά από μερικές φορές έμαθε να λέει αυτά που άκουγε στις πολύωρες… συζητήσεις τους. Η Rachel, λοιπόν, άκουσε τον παπαγάλο της να λέει «Oh Claire, Oh Claire» και υποψιάστηκε ότι όχι μόνο πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» αλλά και κάποια Claire ο σύζυγός της! Η υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν ο παπαγάλος μαρτύρησε και τα συναισθήματα του Andy επαναλαμβάνοντας, «I love you Claire» που συχνά έλεγε και ο άτακτος σύζυγος της ιστορίας! Έτσι, η απατημένη Rachel έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον Andy με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά δεν κράτησε ούτε τον παπαγάλο, τον Harvey, γιατί δεν σταματούσε με τίποτα να λέει το όνομα της,.Claire!




Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan