Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η Αmazon κοροϊδεύει το iPad στη νέα της διαφήμιση!



Μία νέα διαφήμιση για το e-book reader της Amazon, Kindle, κυκλοφόρησε και κοροϊδεύει την οθόνη του δημοφιλούς Tablet της Apple.
Η νέα διαφήμιση της Amazon έχει στόχο να δείξει πόσο καλύτερη είναι η οθόνη eInk του Kindle όταν εκτεθεί στο δυνατό φως του ήλιου, σε σύγκριση με την αντανακλαστική οθόνη LCD του iPad της Apple...


Στο βίντεο μπορούμε να δούμε δύο ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα-δίπλα στις ξαπλώστρες και ο ένας προσπαθεί να προστατεύσει την οθόνη του iPad του από τον ήλιο, για να μπορέσει να διαβάσει το e-book του.

Στην άλλη ξαπλώστρα βρίσκεται μία γυναίκα που μπορεί με εξαιρετική ευκολία να διαβάσει κάθε λέξη του e-book της και στην ερώτηση για το πως καταφέρνει και διαβάζει με τόσο ήλιο που της κάνει ο ιδιοκτήτης του iPad εκείνη του απαντά “It's a Kindle”.

Με αυτή τη διαφήμιση η Amazon επιμένει στη διαφημιστική της καμπάνια για την προώθηση νέων Kindle.

Μέχρι στιγμής η Amazon έχει αποφύγει τις άμεσες συγκρίσεις μεταξύ του iPad και του Kindle μιας και σύμφωνα με τον ιδρυτή της το Kindle ανήκει σε “διαφορετική κατηγορία προϊόντων” και απευθύνεται καθαρά σε άτομα που απολαμβάνουν την ανάγνωση.

Οι ειδικοί πάντως επισημαίνουν οτι οι διαφημίσεις της Apple και της Amazon έχουν πολλά κοινά στοιχεία.



Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan