Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 22/09/2010

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα δυτικά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές – ορεινές κυρίως περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο Νότιο Ιόνιο και στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο ενδέχται να ενταθούν και να εκδηλωθούν καταιγίδες.

Η θερμοκρασία, σε πτώση, θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 14 έως 25 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 24 - 25 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις. Μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό, σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan