Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ζαγοράκης, αλλιώς… την κάνει!

Ζαγοράκης, αλλιώς... την κάνει!


Έτοιμος να τα βροντήξει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία αν δεν συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την ίδια αντιμετώπιση από τον υπηρεσιακό προπονητή Μάκη Χάβο.
Ο προσωρινός τεχνικός του «δικεφάλου» τον έβαλε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και του είπε να μιλήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Πάμπλο Γκαρσία αρνήθηκε να πάει να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και παρότι αρχικά ήταν στην αποστολή, μετά από αυτή την ενέργειά του κρίθηκε ότι ο παίκτης πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ουρουγουανού μέσου, ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε αναζήτηση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη για να συζητήσουν μαζί του τα όσα συνέβησαν και προηγήθηκαν το διήμερο αυτό.
Σε περίπτωση που ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιμείνει και δεν το δεχτεί, τότε είναι αποφασισμένος τη Δευτέρα να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.
blogotsarka.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan