Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πορτραίτο από… τoστ!

Η Laura Hadland αγαπάει πάρα πολύ την πεθερά της. Το ίδιο όμως αγαπάει και τα τoστ. Γι’ αυτό, χρησιμοποίησε 9.852 φέτες ψωμιού για να φτιάξει την μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή κάρτα γενεθλίων που έγινε ποτέ!

Η 27χρονη γυναίκα που εργάζεται ως έφορος μουσείου, κατάφερε να συγκεντρώσει 40 φίλους της με την πολύτιμη βοήθεια του Facebook και να μετατρέψουν μια φωτογραφία της πεθεράς της σε ένα νόστιμο μωσαϊκό.

Οι εννέα τοστιέρες που χρησιμοποίησαν λειτουργούσαν για 6 ολόκληρες ώρες σε διάφορες θερμοκρασίες ψησίματος. Όταν τελείωσαν η εικόνα της 50χρονης Sandra Whitfield από τoστ κοσμούσε το δάπεδο ενός χώρου τεχνών κοντά στο σπίτι της.

Η κυρία Whitfield σίγουρα δε θα ξεχάσει ποτέ τα πεντηκοστά της γενέθλια, μιας και αυτή η μέρα έχει καταγραφεί στα Βραβεία Γκίνες σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. Το πολύτιμο δώρο της Laura για την πεθερά της εκτείνεται σε 128 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το προηγούμενο ήταν 121.93 τετραγωνικά μέτρα και το είχαν φτιάξει μαθητές από σχολείο στο Eindhoven της Ολλανδίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan