Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Intracom: Οικονομική συμφωνία για συστήματα των F-16

Νέα συμφωνία ύψους 1,26 εκατομμυρίου δολαρίων με την εταιρεία Northrop Grumman υπέγραψε η Intracom Defense Electronics που αφορά στην παραγωγή ηλεκτρονικών του Δέκτη Προειδοποίησης Συστημάτων Αυτοπροστασίας για αεροσκάφη F-16.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και αποτελεί συνέχεια της άριστης και μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο βιομηχανιών στην παραγωγή συστημάτων αυτοπροστασίας και ραντάρ που αφορούν όχι μόνο σε προγράμματα του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και στη διεθνή αγορά.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία της Intracom Defense Electronics, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή της, δίνουν τη δυνατότητα, ώστε η κατασκευή των υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αυτοπροστασίας αεροσκαφών F-16 να γίνεται στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα......


Την τελευταία πενταετία, το ύψος των έργων που έχουν ανατεθεί στην Intracom Defense Electronics από τους κύριους κατασκευαστές Raytheon και Northrop Grumman για ηλεκτρονικά συστημάτων αυτοπροστασίας αεροσκαφών F-16 ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια δολάρια, ενισχύοντας τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, οι οποίες το 2009 έφθασαν στο 70,2% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. Παράλληλα, ενισχύονται οι προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας, στο πλαίσιο της αυξημένης διεθνούς ζήτησης για συστήματα αυτοπροστασίας.

www.zougla.gr
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan