Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η...γυμνή κρουαζιέρα!

Κρουαζιέρα για...γυμνιστές, θα εισάγει το πρακτορείο ''eWaterways'', ακολουθώντας τη νέα τάση, που διαμορφώνεται στην τουριστική βιομηχανία και πραγματοποιώντας το πρώτο ταξίδι, τον Αύγουστο του 2011.
Ο πρώτος προορισμός θα είναι η Κροατία, με τις χρυσαφένιες παραλίες και τα νησιά της Αδριατικής, μεταξύ των οποίων και το αποκαλούμενο ''νησί της αγάπης'', το Ραμπ.

Εκπρόσωπος του τουριστικού πρακτορείου δήλωσε ότι ο γυμνισμός, ως τουριστικό προϊόν, κερδίζει συνεχώς "έδαφος" και η Κροατία διαθέτει αρκετές παραλίες γυμνιστών, πέρα από το φυσικό της πλούτο, γι’ αυτό και επελέγη ως προορισμός της κρουαζιέρας.

Η ίδια πρόσθεσε, ότι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα κολυμπούν και θα κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνοί, αλλά, στο δείπνο θα πηγαίνουν ντυμένοι, καθώς αυτό ορίζεται από τους κανόνες του ταξιδιού.

Ενδιαφέρον για την πρώτη κρουαζιέρα γυμνιστών που θα πραγματοποιήσει το τουριστικό πρακτορείο, εκδήλωσαν άτομα ηλικίας περίπου 40 ετών, ενώ το πρακτορείο αναμένει πελάτες από την Ευρώπη, κυρίως Γερμανούς, οι οποίοι έχουν ''παράδοση στο γυμνισμό".

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan