Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ελληνική κατάληψη ...της Τουρκίας

«H Τουρκία υπό κατάληψη της Ελλάδος» αυτός είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Milliyet, που αναφέρεται στο διαδικτυακό παιχνίδι διπλωματίας eRepublik.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι που κυκλοφορεί από το 2008 , παίζεται από παίχτες απ’όλο τον κόσμο και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των χρηστών ξεπερνάει τους 430.000.
Η τουρκική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Έλληνες παίχτες είχαν μεγάλες επιτυχίες και κατάφεραν μαζί με τους συμμάχους τους από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ισραήλ την Κίνα και την Ισπανία να θέσουν υπό έλεγχο την συμμαχία της Τουρκίας. Στην Μilliyet αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι σε λίγες ημέρες μπορεί να «πέσει» και το μέτωπο της Κύπρου και να βρίσκεται στα χέρια της συμμαχίας που βρίσκονται και οι Έλληνες.

“Yπάρχει μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίχτες. Όμως επειδή οι Έλληνες χρήστες είναι περισσότεροι , οι Τούρκοι ενδέχεται να χάσουν και την Κύπρο.» γράφει χαρακτηριστικά η Milliyet.
Με τη δημοσίευση της είδησης από την ιστοσελίδα της Μilliyet, έχουν κινητοποιηθεί εκατοντάδες τούρκοι χρήστες του internet για να εγγραφούν στο παιχνίδι και να «σώσουν» τη χώρα τους.
Όσοι ενδιαφέρονται για τοτ συγκεκριμένο παιχνίδι στρατηγικής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο www.erepublik.com.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan