Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εκτός αποστολής Γκαρσία και «Σάλπι»

Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ισπανία. Επιπλέον, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα για το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, ο υπηρεσιακός προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαΐντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Βιτόλο, έχοντας στα άκρα τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:...


«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον τρίτο αγώνα των Ομίλων του UEFA Europa League εναντίον της Βιγιαρεάλ. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ισπανία, από την οποία έμεινε εκτός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Μπαλάφας, Κοντρέρας, Ζουέλα, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Βιτόλο, Μαλεζάς, Ίβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Αθανασιάδης και Ελ Ζαρ».


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan