Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η γιόγκα του διαβόλου


Μαθήματα με το διάβολο κάνουν όσοι ασχολούνται με τη γιόγκα, ισχυρίζεται Αμερικανός πάστορας που αποκηρύσσει τη γιόγκα λόγω της ειδωλολατρικής της ρίζας.
Εκστρατεία κατά της δημοτικότητας της γιόγκα που εξασκούν όλο και περισσότεροι Αμερικανοί κάνει ο πάστορας Μάρκ Ντρίσκολ της εκκλησιάς Μάρς Χίλ του Σίατλ .
Ο Πάστορας προειδοποιεί ότι η γιόγκα είναι ειδωλολατρική από τις ρίζες της αναφέροντας χαρακτηριστικά "Θα πρέπει οι Χριστιανοί να μείνετε μακριά από τη γιόγκα, λόγω της δαιμονικής της ρίζας»
Ο Μάρκ Ντρίσκολ δήλωσε στους Τάιμς του Σιάτλ...
"Είμαι απόλυτος. Η γιόγκα είναι δαιμονική. Αν γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα είναι σαν γράφεστε σε ένα μάθημα διαβόλου!"
Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 15 εκατομμύρια Αμερικανών εξασκούν τη γιόγκα ωστόσο ο πάστορας θεώρει ότι " Μόνο με το θεό αδειάζει το μυαλό. Είναι κολάσιμο για ένα χριστιανό να χρησιμοποιεί Ινδουιστικές πρακτικές όπως η γιόγκα."
Άμεση ήταν η αντίδραση ινδουιστικών οργανώσεων "Η γιόγκα σκοτώνει το άγχος, τη βία και το μίσος. Πώς μπορεί να την ονομάζεται δαιμονική;" ρώτησε ο Σρι Σρι Ραβί Σανκάρ, ένας από τους μεγαλύτερους ινδουιστές πνευματικούς ηγέτες της Ινδίας.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan