Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Γκμοχ... 25 χρόνια μετά!

Η βόμβα δεν έσκασε στην... έξοδο, καθώς ο Νιόπλιας αποχαιρέτησε και τυπικά τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά στην είσοδο, καθώς υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ 25 χρόνια μετά την αποχώρησή του!!!


O Κοζανίτης τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι από τις 10.50. Στα γραφεία του προέδρου από τις 11.00 ήταν και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου.  Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά την έξοδό του ανέφερε: «Αποχωρώ από την ομάδα σαν φίλος. Είμαι στενοχωρημένος. Έχω θετικές αναμνήσεις και αυτές θα κρατήσω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή ίσως γυρίσω»...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
Τα «ευχαριστώ» του Νιόπλια
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δηλώσεις και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου και ευχαρίστησε άπαντες: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».
Αντωνίου: «Πάντα ευπρόσδεκτος ο φίλος Νίκος»
Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Αντωνίου, που χαρακτήρισε ως φίλο τον Νίκο Νιόπλια και τόνισε πως οι πόρτες της Παιανίας θα είναι πάντα ανοιχτές: «Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο και σαν ένα προπονητή και σαν ένα πολύ καλό φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα για την καριέρα και την πορεία του. Όλοι μας στον Παναθηναϊκό και προσωπικά ο πρόεδρος. Λέμε ότι ο Νίκος πρέπει να αισθάνεται πάντα ευπρόσδεκτος στην Παιανία».
Υπηρεσιακός ο στρατιώτης Γκμοχ
Προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».
Παραμένει ο Βαζέχα
Ο Κριστόφ Βαζέχα πείστηκε και θα παραμείνει στο Τριφύλλι για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως βοηθός. Στην ομάδα όμως δεν παρέμεινε ο Ιορδανίδης.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan