Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Τελειώστε τον Κάκο

Τα έκανε μαντάρα στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, χάλια τα πήγε και στην Τούμπα... Πόσο θα τον καλύπτετε ακόμα.;
Τραγικά πράγματα από τον διαιτητή Τάσο Κάκο, που για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο επικίνδυνος είναι.

Ο Κερκυραίος διαιτητής τίναξε το παιχνίδι της Τούμπας στον αέρα με τις αρρωστημένα επικίνδυνες αποφάσεις του.

Κατάφερε να αποβάλει με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα τον Κώστα Μανωλά, σε μια φάση που όσες φορές και να τη δει κάποιος, δεν θα μπορέσει να φανταστεί καν, ένα πιθανό σκεπτικό του διαιτητή

Πρωτοφανής εμπάθεια κατά του παίκτη. Εξωπραγματική απόφαση σε μια πανεύκολη φάση...
Λίγα λεπτά αργότερα έκλεισε τα μάτια σε βροχή από γεμάτα μπουκάλια που έπεφταν στον πάγκο της ΑΕΚ. Αντί να προστατεύσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ... ο Τάσος Κάκος έδειξε κίτρινη κάρτα στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα και κόκκινη στον Τραϊανό Δέλλα.

Όλα αυτά την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο, ο μεν Ράφικ Τζιμπούρ φλέρταρε με την αποβολή λόγω σκληρού μαρκαρίσματος, και ο Γκαρσία συνέχιζε τις "όμορφες" χειρονομίες του.. (φώτο)


Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θεωρείται από την ΕΠΟ ο καλύτερος της Ελλάδας και "διορίζεται" απ ' ευθείας σε σημαντικά παιχνίδια.


Ο Τύπος βέβαια, έκανε γαργάρα το παραλήρημα του καραφλού, καθώς, κατά ανεξήγητο τρόπο, αποτελεί αγαπημένο παιδί όλων.Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βάλει φωτιά σε παιχνίδια.
Δείτε μερικά από τα κατορθώματα του Κάκου. Δεν μιλάμε για δύσκολες και αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά για τρανταχτά παραδείγματα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ από ένα διαιτητή.Ο άνθρωπος έχει δώσει μέχρι και οφσάιντ από μόνος του (λανθασμένα), παρακούοντας την υπόδειξη του επόπτη για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan