Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Σκηνές που σοκάρουν

Γυμνοί άνθρωποι να πεθαίνουν σε θαλάμους αερίων και μετά να τους βγάζουν τα δόντια με τανάλια είναι μερικές από τις φρικιαστικές εικόνες της νέας ταινίας του Uwe Boll. Αντιδράσεις από κριτικούς που θα τη μποϋκοτάρουν
Μιας Γερμανικής παραγωγής ταινία σχετικά με τους Ναζί και τα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς είναι τόσο φρικτή και βίαιη που πολλοί κριτικοί ανέφεραν ότι θα την μποϋκοτάρουν την επόμενη βδομάδα που θα βγει στις κινηματογραφικές  αίθουσες.
Ένα τρέιλερ της ταινίας του Uwe Boll με τίτλο Άουσβιτς κυκλοφορεί ήδη στο YouTube με περιεχόμενο άκρως βίαιο και ωμό με εικόνες που σοκάρουν, παρουσιάζοντας γυμνούς ανθρώπους να πεθαίνουν σε θαλάμους αερίων και μετά  όντας νεκροί να τους βγάζουν τα δόντια ένα ένα με τανάλια.
Ο Boll ανέφερε ότι θέλει να παρουσιάσει στο κόσμο μια ταινία για το ολοκαύτωμα που να δείχνει τα πράγματα όπως ακριβώς ήταν....

Αν και αρκετοί κριτικοί ενίστανται,  ο Boll επιμένει ότι τη ταινία του είναι σοβαρή και δεν επικεντρώνεται μόνο στη βία.
"Για αρκετό καιρό οι παραγωγοί ταινιών σχετικά με το Άουσβιτς έχουν δείξει στο κοινό μια πιο «μαλακή εικόνα» για το ολοκαύτωμα, με όχι τόσο βία. Δεν ήταν έτσι όμως τα πράγματα, ήταν κόλαση και αυτό δείχνω ακριβώς", υποστηρίζει χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ το παρακάτω βίντεο περιέχει άκρως βίαιο περιεχόμενο. Δεν είναι κατάλληλο για ανηλίκους.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan