Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση αναγνώστη στον Πρόεδρο απο τον καναπέ του μέσω tromaktikou

"Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για την Ελλάδα. Θέλω όμως να κάνω μία παρατήρηση. Ότι η Δημοκρατία στη χώρα κατακτήθηκε με αγώνες και μάλιστα σκληρούς και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή. Η δημοκρατία σήμερα θέλει αγώνες. Δεν μπορείς να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλάς για δημοκρατικούς αγώνες και πρόοδο της πατρίδας"

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας
Παρακαλούμε Κύριε Πρόεδρε όπως και όλοι οι πολιτικοί αυτού του τόπου να καταλάβετε αλλά και να ομολογήσετε ενώπιον του λαού ότι για την σημερινή απαξιωτική κατάσταση... ευθύνεστε 100% εσείς οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος, τα έχετε κάνει όλα σμπαράλια με την ανικανότητα τις δηλώσεις και την συμπεριφορά σας. Όταν μέσα στο κοινοβούλιο διορίζονται νέοι υπάλληλοι αλλά από την άλλη ακούμε ότι θα γίνουν περικοπές μισθών και απολύσεις υπαλλήλων, όταν όλοι οι Υπουργοί και Βουλευτές δέχονται τον μισθό τους τα αυτοκίνητα την συνοδεία αστυφύλακα τα έξοδα τηλεφωνίας, γραφείου βιβλιοθήκης επίδομα υποδημάτων και οτιδήποτε άλλο και από εμάς ζητάτε περαιώσεις και χρήματα για να ξεπλύνουμε την δική σας ανικανότητα, όταν είσαστε έτοιμοι να ξεπουλήσετε όσο όσο την πατρίδα μας στον βωμό της μετριότητας σας (αλλά και αυτό ακόμα δεν μπορείτε να καταφέρετε) όταν ήδη μας έχετε περαιώσει με την ανικανότητα σας και μας θεωρείτε πολίτες β’ διαλογής .
Τότε πρέπει να εκλάβετε την άρνηση ψήφου όχι σαν αδιαφορία και αντίσταση του καναπέ αλλά σαν εφαλτήριο άρνησης και ξεκίνημα για άλλου είδους σκληρούς αγώνες όπου και ή λαϊκή συμμετοχή θα είναι πλέον μεγάλη. Επιτέλους καταλάβετε ότι οι σημερινοί πολιτικοί σχηματισμοί δεν μας καλύπτουν έχοντας ο κάθε ένας αποδείξει την διαφθορά την φαυλότητα και την ανικανότητα του. Επιτέλους καταλάβετε ότι η άρνηση ψήφου δεν είναι αποχή από την Δημοκρατία αλλά ψήφος υπέρ ενός κόμματος το οποίο δυστυχώς δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί (σε καμιά περίπτωση δεν είναι το υπό ίδρυση κόμμα της Κας Μπακογιάννη – Μητσοτάκη) και ενός ηγέτη με όραμα που θα δημιουργήσει αυτό το κόμμα και όλοι εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan