Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Κομάντο από ΚίναΚινέζοι καταδρομείς του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική άσκηση, διάρκειας μιας εβδομάδας, μαζί με αντίστοιχες δυνάμεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Είναι η πρώτη φορά που οι χερσαίες δυνάμεις της Τουρκίας και της Κίνας... θα λάβουν μέρος σε μια κοινή άσκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον τουρκικό τύπο, τα κοινά γυμνάσια περιλαμβάνουν σκληρή εκπαίδευση σε ρεαλιστικά σενάρια στα αφιλόξενα βουνά της Τουρκίας, στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολίας.
Σκοπός της άσκησης είναι η αμοιβαία εκπαίδευση σε μεθόδους και τακτικές μάχης, η αύξηση της ικανότητας για κοινές επιχειρήσεις, ακόμη και η συγκρότηση ομάδας για ανταλλαγή πληροφοριών σε στρατιωτικά θέματα.
Οι Κινέζοι κομάντο θα παραμείνουν στην Τουρκία για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων.
Η άσκηση των ειδικών δυνάμεων έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης κοινής αεροπορικής άσκησης Τουρκίας-Κίνας Anatolian Eagle που διεξήχθη το Σεπτέμβριο στο Ικόνιο με τη συμμετοχή κινεζικών μαχητικών αεροσκαφών SU-27SK και F-16 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan