Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Μπραντ Πιτ θέλει να γυρίσει ταινία για τους 33 μεταλλωρύχους

Η εταιρεία παραγωγής του αμερικανού ηθοποιού Μπραντ Πιτ θέλει να γυρίσει μία ταινία με θέμα τη διάσωση των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων, που πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες 700 μέτρα κάτω από τη γη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος των διασωθέντων, πολλοί από τους οποίους αναμένεται να παίξουν στην ταινία τον εαυτό τους.

Η "Plan B Entertainment", η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ..... έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο των μεταλλωρύχων για να πάρει τα δικαιώματα της ιστορίας της διάσωσης που ολοκληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου, αφού οι 33 άνδρες πέρασαν 69 ημέρες 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης έπειτα από τον εγκλωβισμό τους στο ορυχείο Σαν Χοσέ.

Στις δύο συναντήσεις με τον δικηγόρο Εντγκάρντο Ρεϊνόσο η εταιρεία πρόσφερε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της ιστορίας τους, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της χιλιανής εφημερίδας El Mercurio.

Πάντως οι 33 μεταλλωρύχοι πρέπει πρώτα να συστήσουν μία ανώνυμη εταιρεία για να διαχειριστεί τα έσοδα --από τα δικαιώματα της ιστορίας τους, τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει και τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές εκπομπές-- τα οποία στη συνέχεια θα μοιράσουν σε ίσα μέρη. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ηδη ο σκηνοθέτης Ροντρίγκο Ορτουθάρ γυρίζει μία ταινία με τίτλο "Οι 33", η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους το 2012.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan