Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γερμανοί για τον «Γερμανό»

Πιθανό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο έλληνας επιθετικός

Οι μετοχές του Κώστα Μήτρογλου έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στο «ερυθρόλευκο» χρηματιστήριο. Στη Γερμανία, όμως, Νυρεμβέργη και Ανόβερο δείχνουν… ζεστοί για την περίπτωσή του.

Κάτι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μιραλάς, κάτι η εκτελεστική ικανότητα του Πάντελιτς, έχουν οδηγήσει τον Βαλβέρδε να μην υπολογίζει τόσο πολύ στον διεθνή επιθετικό. Σας είχαμε αναφέρει ότι ο Μήτρογλου είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας και για τον λόγο αυτό οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να του ανεβάσουν την ψυχολογία.

Ο παίκτης... θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και να αποδείξει ότι παραμένει ένας ικανότατος επιθετικός. Περιμένει την επόμενη ευκαιρία του (κόντρα στην Ηλιούπολη δεν ήταν καλός) και το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Σε περίπτωση που ο «Γερμανός» συνεχίζει να είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, τότε η πλευρά του παίκτη θα συνεχίσει τις επαφές με γερμανικές ομάδες που βλέπουν με καλό μάτι τον παίκτη. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου έχουν εκδηλώσει η Νυρεμβέργη και το Ανόβερο.

Οι δύο ομάδες σκέφτονται -και μάλιστα σοβαρά- να κάνουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν ως δανεικό για το δεύτερο μισό της σεζόν. Η πρώτη έχει στο ρόστερ της έξι επιθετικούς, αλλά μόνο ο ένας (!) έχει σκοράρει (Σκίμπερ τρία γκολ). Στο Ανόβερο είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού από τους πέντε επιθετικούς, οι δύο βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (Κόναν 5 γκολ,Αμπντελαούε 4 γκολ).


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan