Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ- Εβδομάδα διεργασιών πριν τις επαναληπτικές εκλογές Συναντήσεις των δημοτικών ομάδων των τριών συνδυασμών που δεν κατάφεραν να μπουν στο δεύτερο γύρο

Εβδομάδα έντονων διεργασιών αυτή που διανύουμε για τους συνδυασμούς που μετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο.
Μετά τα τελικά αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής για το δήμο Φαρκαδόνας και το εισιτήριο για τις επαναληπτικές εκλογές στους κ.κ. Κώστα Οικονόμου και Θανάση Ζιώγκο, οι επικεφαλής των συνδυασμών κ.κ. Θανάσης Μεριβάκης, Δημήτρης Χαντζής και Ευαγγελία Στεργίου αναμένεται να συναντηθούν με τα μέλη των δημοτικών ομάδων, προκειμένου να συζητήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να αποφασίσουν, αν δώσουν ή όχι στήριξη σε κάποιον από τους δυο πρώτους.
Ήδη η δημοτική ομάδα του κ. Θανάση Μεριβάκη αναμενόταν να συναντηθεί χθες το βράδυ.
Από πλευράς συνδυασμού του κ. Δημήτρη Χαντζή μέχρι και χθες δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημα, σχετικά με την συνάντηση των μελών της δημοτικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή.
Αναφορικά με το συνδυασμό....
της «Λαϊκής Συσπείρωσης» η επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ευαγγελία Στεργίου αναμένεται να συναντηθεί με τα μέλη της δημοτικής ομάδας αύριο Πέμπτη.
Χθες σε δηλώσείς της στην «ΕΡΕΥΝΑ» έδωσε το στίγμα για την ερχόμενη Κυριακή.
«Σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε το ρόλο του ρυθμιστή ανάμεσα στους δυο συνδυασμούς που μετέχουν στο δεύτερο γύρω και οι οποίοι πρακτικά θα ασκήσουν την ίδια πολιτική με εκείνη των κομμάτων που τους στηρίζουν», σημείωσε η κ. Στεργίου και συμπλήρωσε:
«Καλούμε λοιπόν όσους συντάχτηκαν μαζί μας στον προηγούμενο γύρο να γυρίσουν την πλάτη και να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που εκπροσωπούνταν από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ».
Η κ. Στεργίου καταλήγοντας σημείωσε ότι «συνεχίζεται ο αγώνας στις αντιλαϊκές πολιτικές, όπως και στις λογικές και πρακτικές του εξαναγκασμού και της καταπίεσης που μεθοδευμένα ασκούνται στις λαϊκές οικογένειες, προκειμένου να επιτευχθεί η φίμωση και η υποταγή τους».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan