Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στην πόρτα της εξόδου ο Ντιόγκο.Στις σκέψεις του Βραζιλιάνου η επιστροφή στον Πειραιά.

Γύρισε στην πατρίδα του για να βρει τον καλό του εαυτό, αλλά ούτε εκεί φαίνεται να το καταφέρνει ο Ντιόγκο. Ο 23χρονος στράικερ με μόλις 1 γκολ σε 14 εμφανίσεις είναι η μεγάλη απογοήτευση της Φλαμένκο με τον τεχνικό της ομάδας να του διαμηνύει ότι δεν είναι στα βασικά του σχέδια για τη νέα χρονιά.

Το κλίμα για το νεαρό επιθετικό είναι βαρύ και αυτό βοηθάει και η απόλυση του Ζίκο τον περασμένο Οκτώβρη, του ανθρώπου δηλαδή που τον πίστεψε και τον έφερε στην ομάδα. Ο Ντιόγκο έμεινε χωρίς στήριγμα και ο νέος τεχνικός Βαντερλέι Λουξεμπούργκο μετά από ένα μήνα παραμονής τον ενημέρωσε ότι η 11αδα τη νέα χρονιά δεν θα ξεκινάει από αυτόν.

Το ερώτημα είναι τι θα αποφασίσει ο Βραζιλιάνος. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 4 αγώνες και αν παραμείνει στην Φλαμένγκο κινδυνεύει να μείνει στον πάγκο μέχρι την ολοκλήρωση του δανεισμού του το καλοκαίρι κάτι που θα βλάψει και άλλο την ήδη τραυματισμένη του καριέρα.

Σίγουρα στις σκέψεις του είναι να κάνει κάποια κίνηση επιστροφής νωρίτερα στον Πειραιά καθώς το καλοκαίρι ο Βαλβέρδε ήθελε την παραμονή του στην ομάδα, ωστόσο το αρνητικό κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων όπως διαμορφώθηκε όλη την περασμένη χρονιά είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Αγνωστο τελικά τι θα πράξει ο Ντιόγκο, όπως άγνωστη είναι και η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού στην πιθανότητα πρόωρης επιστροφής του, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του 23χρονου στράικερ.

 sport24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan