Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα προς σφαγή!

Ο εκβιαστής διασώθηκε…και οι Έλληνες σφυρίζουν αδιάφορα!Είναι αδιανόητο σε αυτή τη χρονική στιγμή που ζούμε να κερδίζει η αποχή, δηλαδή η άρνηση συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων για το...
μέλλον μας. Τι πετύχατε όλοι όσοι δεν ψηφίσατε συνέλληνες; Αφήσατε τους κομματικούς πυρήνες και τους χρωματισμένους βολεμένους να αποφασίσουν για το δικό σας μέλλον, για το μέλλον των παιδιών σας. Αφήσατε τους κομματικούς πυρήνες να κάνουν τους κυβερνόντες να πιστεύουν πως δεν θέλετε να αντιδράσετε ενάντια στην καταδυνάστευση του λαού μας.
Να πιστεύουν πως δεν ενδιαφέρεστε για το ίδιο σας το μέλλον. Να πιστεύουν ακόμα και πως συμφωνείτε με τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν αλλά και με την προδοτική και ανθελληνική πολιτική που ακολουθούν!
Αφήσατε τα κομματόσκυλα...
ελεύθερα να ανάψουν το πράσινο φως στη διχοτόμηση του Αιγαίου και στη συνδιαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, που έρχεται σε λίγο, στην προδοτική συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων, καθώς και στην συνέχιση της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής που καθιστά ομήρους τους Έλληνες των αστικών κέντρων. Δεν σας ενοχλεί καθόλου ραγιάδες που και οι κυβερνόντες αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν το ελεύθερο να ερμηνεύουν την στάση σας κατά όπως τους συμφέρει; Δεν σας ενοχλεί που δεν δίνουν σημασία για το ποσοστό της αποχής; Επιτέλους αφυπνισθείτε Έλληνες! Οι κυβερνήσεις, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες εκλέγονται επί των συμμετεχόντων και μόνον! Αδιάφορο θα είναι το ποσοστό της αποχής ακόμα και αν αυτό φτάσει ακόμα και το 70% ή και το 80%. Τόσο το καλύτερο για αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας. Τα ποσοστά τους θα αυξάνονται, καθώς οι κομματικοί πυρήνες και οι βολεμένοι θα είναι σταθερά ψηφοφόροι, οπότε θα έχουν την ελευθερία κινήσεων με μεγάλα ποσοστά να επιβάλλουν ότι πολιτική θέλουν με την «ισχυρή λαϊκή εντολή» που θα λαμβάνουν στο 20% ή 30% των συμμετεχόντων, το οποίο όμως θα εκφράζεται στο 100%...! Η αλλαγή Έλληνες θα έρθει μόνο με την συμμετοχή μας, όχι με την απουσία μας! Αν δεν καταφέρουμε μέσω της Δημοκρατίας να φέρουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε στην χώρα μας, τότε η επόμενη οδός φοβούμαστε πως δεν θα βασίζεται στο Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Αφυπνισθείτε ραγιάδες!



πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan