Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το άτυπο δημοψήφισμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο πρωθυπουργός μετέτρεψε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε ενα ατυπο "δημοψήφισμα" για το Μνημόνιο και ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ένα μεγαλο "Οχι" σε ποσοστό περίπου 60%!

Μόνο το 35% αποδέχεται την πολιτικη του μνημονίου που ακολουθεί ο πρωθυπουργός. Δεν σου είπε κανείς κύριε Παπανδρέου να την κάνεις, αλλά να αλλάξεις το δρόμο που ακολουθείς.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος είναι ο πιο ουσιαστικός πρωθυπουργός των τελευταίων ετών αλλά χαλάει πολύ την εικόνα του με την παράδοση της εξουσίας στην Τρόικα.

Άλλο η μπλόφα περί εκλογών -η οποία πέτυχε τον στόχο της- και άλλο η πολιτική αυτοκτονία μέσω πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Γιατί η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από 11 μονάδες έχει πέσει στις 2-3 μονάδες και ο ίδιος το έχει καταλάβει ότι με το ζόρι θα πάρει αυτοδυναμία και δεν θα τα βγάλει πέρα με την πολιτική που ακολουθεί.

Είδε ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι του, έχουν γυρίσει την Πλατη στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ του μνημονίου με την ψήφο τους ή την αποχή τους στις εκλογές που πέρασαν. 

Είναι δυνατόν να έχασε 10 μονάδες από τις περυσινές εκλογές και να επιμένει ότι οι πολίτες μας έδωσαν το δικαίωμα με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πολιτική μας.

Μια κουβέντα θα σας πω και βάλτε την καλά στο μυαλό σας. Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον πέρα από τον Ιανουάριο του 2011.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΄΄ΟΧΙ΄΄. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
The Zenith

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan