Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Valentino Rossi οδήγησε για πρώτη φορά την Ducati

Στην πίστα της Βαλένθια βρέθηκε χθες ο Ιταλός αναβάτης για να οδηγήσει με την μοτοσικλέτα της νέας του ομάδας με την οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας το 2011. Συνολικά οδήγησαν 17 αναβάτες με τον Rossi να πετυχαίνει τον 10ο καλύτερο χρόνο στην πρώτη του επαφή με την μοτοσικλέτα που για την περίσταση ήταν βαμμένη μαύρη και έφερε το Νο46.

Από την πλευρά του ο «γιατρός» εμφανίστηκε στην πίστα με μια μαύρη – κίτρινη φόρμα και ξεκίνησε τις δοκιμές στις 12:20 τοπική ώρα. Ταχύτερος ήταν ο Lorenzo με 1:32.012 και ακολούθησαν οι Stoner και Spies με χρόνους, 1:32.775 και 1:32.878 αντίστοιχα. Ο χρόνος του Rossi ήταν 1:33.882. Αν και πολλοί θα περίμεναν να ακούσουν εντυπώσεις από τον αγαπημένο της κερκίδας, ο ίδιος δεν μίλησε και αυτό διότι δεν του το επιτρέπει το συμβόλαιο που έχει με την Yamaha.

Στους δημοσιογράφους μίλησε ο αρχιμηχανικός της Ducati, Filippo Preziosi, ο οποίος ανάφερε πως ο Rossi του εξήγησε με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια το τι γίνεται με την μοτοσικλέτα ενώ έμεινε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την απόδοσή της.

zougla

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan