Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Της κάλπης τα καμώματα

Στο Κιλκίς η κάλπη περιείχε και αθλητικά μηνύματα (φωτ.), το ταμείο αλληλεγγύης για τη διαγραφή του χρέους ενισχύθηκε κατά 1 ευρώ από ψηφοδέλτιο του νομού Χαλκιδικής, ενώ στην Πτολεμαΐδα διόλου δεν στενοχωρήθηκαν που τα κανάλια δεν έβγαλαν exit poll, αφού γνωστός κουρέας της πόλης έβγαλε το δικό του πόρισμα. Η Κυριακή των εκλογών δεν ανέδειξε μόνο νικητές και ηττημένους αλλά και πολλά παράδοξα, άλλα αστεία και άλλα τραγελαφικά.

ΠΑΟΚτσίδικα αλλά και ολίγον ποντιακά, κατά τα ανέκδοτα με τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα, ψήφισε φίλαθλος του Δικεφάλου στον δήμο Κιλκίς, ο οποίος αποφάσισε μεν να ευχαριστήσει τον δημοτικό σύμβουλο του Βαγγέλη Μπαλάσκα, που του βρήκε εισιτήριο για τον τελικό του 2001, αλλά και εκείνον που έφερε τις ρετσίνες, όμως δεν αρκέστηκε στο σταύρωμα, εξηγώντας πάνω στο ψηφοδέλτιο (φωτ.) τους λόγους που τους προτίμησε, με αποτέλεσμα αυτό να είναι άκυρο.

Σε τμήμα της Χαλκιδικής η εφορευτική επιτροπή βρήκε....
νόμισμα του ενός ευρώ μέσα στον φάκελο, το οποίο με πολλά... γαλλικά πήγαινε προς το ταμείο για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.

Στην Πτολεμαΐδα το exit poll διενήργησε, όπως κάθε φορά, ένας κουρέας. Από τις 23 Οκτωβρίου ο κ. Χρήστος Καραφουλίδης είχε στήσει τη δική του κάλπη, όπου οι πελάτες μετά το κούρεμα έριχναν την ψήφο τους, ενώ το απόγευμα της Κυριακής παρουσία δικηγόρου έβγαλε νικήτρια του δήμου Εορδαίας την Παρασκευή Βρυζίδου, όπερ και επιβεβαιώθηκε αργότερα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι εκλογές χωρίζουν και οικογένειες
Οικογενειακή μάχη -και μάλιστα μεταξύ εγγονού και παππού- είχαμε στην Καλαμάτα, καθώς ο σχεδόν αιωνόβιος Δημήτρης Κορομηλάς ήταν υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης απέναντι στον συνονόματο εγγονό του που κατέβηκε με διαφορετικό ψηφοδέλτιο, ενώ ο Γιώργος και ο Νίκος Ελευθεράς, αδέρφια και “Φίλοι για πάντα”, όπως είναι το όνομα της μπάντας που τους έκανε γνωστούς, χωρίστηκαν έστω και για μία μέρα - ο ένας ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αγία Παρασκευή Αττικής και ο άλλος με τη Νέα Δημοκρατία στον Χολαργό.


Του βγήκε ξινό το μπάτσελορ

Στην Ηλεία το πιο αστείο αλλά και πιπεράτο περιστατικό που σχετίζεται με τις εκλογές δεν συνέβη ανήμερα αλλά μερικές μέρες πριν, όταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μπέρδεψε τη μάχη της κάλπης με τον... γάμο, κι έτσι στο προεκλογικό του πάρτι κάλεσε μόνο τους άρρενες ψηφοφόρους του και εξωτικές καλλονές ανέλαβαν τη διασκέδασή τους. Δυστυχώς για τους παρευρισκόμενους, όμως, κάποιος -η φήμη πως επρόκειτο για πολιτικό αντίπαλο προς το παρόν δεν επαληθεύεται- έριξε... σύρμα, κι έτσι όταν το κέφι ήταν στα ύψη και οι αλλοδαπές χορεύτριες άρχισαν να επιδίδονται σε στριπτίζ, δύο σύζυγοι των φίλων του υποψηφίου όρμησαν στο κέντρο, που λίγη ώρα αργότερα και κατόπιν αστυνομικής παρέμβασης θύμιζε μάλλον αρένα.

Μακεδονία
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan