Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τα “10 top” λάθη ενός άνδρα

Συντάκτης:Ζησιάδη Όλοι οι άνδρες έχουν βρεθεί στη θέση να δουν απέναντι στο ίδιο εστιατόριο ή καφετέρια, μια γυναίκα πολύ ελκυστική.
Εν το μεταξύ αυτή σηκώνεται από το τραπέζι, να πάει στο μπάνιο, περνάει από μπροστά του, αυτός της ρίχνει κλεφτές ματιές, τη γδύνει με τα μάτια και οι σκέψεις μπλοκάρουν το μυαλό του. Φτάνει η κατάλληλη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να την πλησιάσει, κάνει ένα πρώτο βήμα και την ίδια στιγμή απομακρύνεται.
Η πιο συνηθισμένη αιτία που η προσέγγιση δεν επιτυγχάνεται είναι που ο άνδρας δεν γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο να το κάνει.
Βεβαίως στο club που τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά είναι πιο εύκολο. Ένα απλό «γεια σου» είναι πολλές αρκετό να σε κάνει περισσότερο κοινωνικό, ειδικά αν έχεις πιεί και δυο τρία σφηνάκια...


Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα συναντήσεις. Μπορεί να γίνει και : "Η γυναίκα της ζωής σου"
"Έχω γνωρίσει πολλές όμορφες γυναίκες με τα χρόνια, αλλά οι πιο ενδιαφέρουσες ήταν αυτές που συνάντησα κατά τύχη στο δρόμο, σε ένα καφέ ή ακόμα και σε ένα εστιατόριο", λέει ένας φίλος της σελίδας μας, για να συνεχίσει πως "Οι γυναίκες αυτές ήταν εκείνες που βρήκα μεγαλύτερη δυσκολία να προσεγγίσω".
Η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη.
Πρώτον, έχεις μόνο λίγα λεπτά για να κάνεις μια θαρραλέα κίνηση, σε αντίθεση με ένα dance club, όπου έχεις όλη τη νύχτα μπροστά σου για να σπάσει ο πάγος. Δεύτερον, επειδή βρίσκεσαι σε ένα όχι και τόσο φιλόξενο περιβάλλον, ορισμένες γυναίκες μπορεί να φοβηθούν τους τρόπους σας.
Για να σε βοηθήσουμε στην προσέγγιση των γυναικών σε όλους τους χώρους, κάναμε μια λίστα με δέκα κοινά λάθη που κάνουν οι άνδρες, τα οποία πρέπει να αποφύγετε.
Τα top 10 λάθη που κάνουν οι άντρες όταν πλησιάζουν τις γυναίκες -με αποτέλεσμα εκείνες να τους απορρίπτουν -και δεν συνειδητοποιούν οι άνδρες πως για εκείνες είσαστε ένας εντελώς ξένος είναι:

1 – Υπερβαίνεις την απαγορευμένη ζώνη που μια γυναίκα νιώθει άνεση
Ακριβώς επειδή ξέρεις ότι είσαι καλό παιδί, δεν σημαίνει ότι κάνει. Όταν η προσέγγιση των γυναικών, είναι σημαντικό για σας να συνειδητοποιήσουμε ότι οι περισσότεροι θα έχουν αλιευθεί από έκπληξη (αν είναι σε ένα μέρος όπου pickups δεν γίνονται συνήθως) όσο και η προστατευτική τους θα ανεβεί. Αυτό είναι φυσιολογικό, και το σημαντικό είναι για σας να συναντήσετε ως ακίνδυνο τύπος. Λίγο χιούμορ βοηθά συνήθως.
2 - Η προσπάθεια του άνδρα να ξεγελάσει μια γυναίκα
Είναι το δεύτερο μεγάλο σφάλμα που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες .
Δεν δίνουν όση πίστωση και σεβασμό έχει ανάγκη μια γυναίκα. Πολλοί νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να ξεγελάσουν τη γυναίκα δίνοντας της ένα νούμερο στη σειρά. Ακούστε κάτι, οι γυναίκες μυρίζονται από ένστικτο πόσο συνεπείς μπορείτε να είστε. Πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να έρθουν αντιμέτωπες με ένα πιο άμεσο και απλό άνθρωπο. Κουράστηκαν με τα παραμύθια σας.
3 - Προσεγγίζοντας αφήστε στην άκρη το "σχέδιο"
Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αυτοσχεδιάζουν με επιτυχία, αλλά έχοντας ένα σχέδιο συγκεκριμένο μπορεί να αντιστρέψει τους όρους μιας προσέγγισης, που δεν βασίζεται στο αυθόρμητο.
4 - Ενεργώντας διαστροφικά
Οι άνδρες συνεχίζουν να σαμποτάρουν τις πιθανότητες που έχουν, διατηρώντας εστιάζοντας τα μάτια τους χαμηλότερα από κει που πραγματικά οφείλουν. Στα μάτια της και όχι στο στήθος της πρέπει να κλειδώσετε το βλέμμα σας. Ο ρομαντισμός είναι σημείο σύγκλισης και όχι η διαστροφή που μπορεί να διακρίνει στο ύφος σας.
5 – Γραμμή επανάληψης
Δεν σας την συστήνουμε. Κουράζει και αποπροσανατολίζει. Γίνετε ο εαυτός σας και αφήστε τον να πρωτοτυπήσει, κυρίως με χιούμορ, είναι το καλύτερο μέσον να κερδίσετε το παιγνίδι ευθύς εξ αρχής.
6 - Μην γυρνάτε την πλάτη στη διαπραγμάτευση
Μερικές φορές, ένας άνδρας βάζει τόσο πολλή προσπάθεια στην προσέγγιση μιας γυναίκας, που ξεχνά να ρωτήσει το ζώδιό της (πράγμα που συνήθως την έλκει) μια ημερομηνία –ποτέ την ηλικία της- ή έναν αριθμό τηλεφώνου (στη στενή διαπραγμάτευση).
7 - Προσέγγιση όλων των γυναικών
Μερικά άτομα δεν μπορούν να ελέγξουν τις ενέργειές τους -όπως τα μικρά κουτάβια που κατουράνε ανεξέλεγκτα - από χαρά. Εάν είσαστε στη φάση που παίρνετε τον αριθμό τηλεφώνου μιας γυναίκας, μην κάνετε την ίδια στιγμή μιαν άλλη (λάθος) κίνηση σε κάποια άλλη γυναίκα πάρα πέρα.
8 – Μην "καίτε"τις γέφυρες
Επειδή η γυναίκα δεν ζεστάθηκε μαζί σας από την πρώτη στιγμή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την προσβάλετε. Πιθανόν να ήταν σε κακή μέρα και δεν το ξέρατε, απλά ξαναπροσπαθήστε. Εάν σας επιστρέφουν απορρίψεις, απαντήστε στον εαυτό σας πως : «Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που μου συνέβη, υποθέτω όμως πως μάλλον δεν θα κάναμε μια καλή αντιστοιχία».
9 – Γίνετε πιο εφυείς
Μερικοί άνδρες δεν έχουν ιδέα τι μπορούν να πουν πλησιάζοντας τις γυναίκες και επιλέγουν να χρησιμοποιούν το κοινότυπο: «συγνώμη, εγώ δεν είμαι από δω γύρω, μπορείτε να μου πείτε ως μπορώ να φτάσω ως εκεί» ; Όπως είπαμε στη Νο 2 συμβουλή, να δίνετε την πίστωση στις γυναίκες, δεν είναι ηλίθιες. Γιατί στην τελική, ποιος είναι αυτός που θα εκτεθεί ; Τέλος μια σχέση που ενδεχόμενα μπορεί να αρχίσει, έχει δυνατότητες να στηριχτεί στο αρχικό ψέμα;
10 – Σκεπτόμενοι την πρόταση γάμου
Μερικοί άνδρες στην πρώτη γνωριμία μπορεί να δείξουν νευρικότητα με τις γυναίκες, στην πράξη ίσως είναι και έτοιμοι να προσχωρήσουν από ενθουσιασμό, ακόμα και στην πιθανότητα μιας πρότασης γάμου. Με αυτή την ενέργεια δηλώνουν απελπισία. Είναι μια απλή προσέγγιση, ποτέ δεν ξέρετε βέβαια αν μείνει στο «γεια» η γνωριμία, ή αν κερδίσετε μια φίλη, ή ακόμη και μια ερωμένη, όχι όμως και μια σύζυγο!
Χαλαρώστε
Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan