Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γνωστός τραγουδιστής σε μοναστήρι της Κύπρου

Σε μοναστήρι της Κύπρου βρίσκεται εδώ και 7 μήνες γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που αγαπήθηκε πολύ λόγω της ξεχωριστής ερμηνείας του και του διακριτικού προφίλ που κράτησε όλα τα χρόνια της καριέρας του.
Επισκέφθηκε το γνωστό μοναστήρι για πρώτη φορά πριν από 2 χρόνια και από τότε τα βήματά του τον οδηγούσαν συχνά εκεί. Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως μετά από μια σειρά ξαφνικών γεγονότων στη ζωή του, αφήνει την Αθήνα και πάει να ζήσει στο μοναστήρι αναζητώντας το χαμένο του εαυτό, όπως είπε στον αδελφό του αλλά και στον καλό του φίλο που ήταν και ο καλλιτεχνικός του μάνατζερ......

Τελευταία εμφάνιση του ερμηνευτή στην σκηνή, όπως του άρεσε να λέει ο ίδιος και όχι στην πίστα, ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε ήταν ήδη καταβεβλημένος λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και είχε γίνει γνωστό μόνο στο κοντινό του περιβάλλον.
Ο ίδιος φοβόταν για την εξέλιξη της ασθένειάς του και αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα του πάλκου για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Την ίδια εποχή κάποια οικονομικά προβλήματα τον ταλαιπωρούσαν με αποτέλεσμα να χάσει και το σπίτι του σε πλειστηριασμό.
Αυτό ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να του συμβεί από τη στιγμή που αυτό ήταν ένα σπίτι με το οποίο είχε συνδεθεί συναισθηματικά, αφού ήταν το πατρικό του.
Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο είχαν ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του, ώσπου πήρε την απόφαση που σόκαρε όσους τον ήξεραν. Στην αρχή είπε σε όσους εμπιστευόταν ότι θα πήγαινε απλώς να ηρεμήσει και ότι θα γύριζε σε λίγο καιρό .Τελικά όμως η διαμονή του εκεί μετατράπηκε σε διακονία με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής με την φωνή που πραγματικά αγγίζει την καρδιά σου όταν την ακούς να μην σκέφτεται να γυρίσει σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.
Ζήτησε από τον ηγούμενο του μοναστηριού να παρατείνει την διαμονή του εκεί, θέλοντας να αποφασίσει ώριμα για την επιθυμία του να μη φύγει ποτέ από κει.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan