Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ !!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της Betrace!!! Όγδοη αγωνιστική, με το ντέρμπι των αιωνίων να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, λοιπόν, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ένα παιχνίδι που θα διευθύνει ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος. Η τρίτη του πρωταθλήματος, ΑΕΚ, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου, σε ένα παιχνίδι για τους Νεοσμυρνιώτες εξαιρετικά κρίσιμο, μιας και η ανάγκη για βαθμούς είναι πλέον επιτακτική.......



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ


30/10 16:15    Άρης vs. Ατρόμητος

30/10 16:15    Λάρισα vs. Ξάνθη

30/10 19:30    Παναθηναϊκός vs. Ολυμπιακός

31/10 14:00    Ηρακλής vs. Ολυμπιακός Βόλου

31/10 14:00    Κέρκυρα vs. Αστέρας Τρίπολης

31/10 14:00    Πανσερραϊκός vs. Καβάλα

31/10 16:15    Εργοτέλης vs. ΠΑΟΚ 


31/10 18:30    Πανιώνιος vs. ΑΕΚ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 


Η ώρα του Ντέρμπι έφτασε! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθονταιαντιμέτωποι, σε ένα ματς για τους πράσινους, όπου το ενδεχόμενο ήττας φαντάζει καταστροφικό. Μια ήττα που θα τους απομακρύνει εφτά βαθμούς από την κορυφή, ενώ βρισκόμαστε ήδη στην 8η αγωνιστική. Αντιθέτως, οι ερυθρόλευκοι θα εμφανιστούν με λιγότερο άγχος, αφού τους χωρίζει μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα. Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση, ο Ολυμπιακός δείχνει σαφώς καλύτερος και πιο πειστικός απέναντι στον αιώνιο, που ακόμα δεν έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. Ομολογουμένως, σε τέτοια παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο, η "φόρμα" των ομάδων έχει ελάχιστη σημασία μιας και ο παράγοντας του πάθους, της δύναμης, της θέλησης, αλλά φυσικά και της έδρας, δείχνει να υπερτερεί. Ως γνωστόν, Λέτο, Νίνης αλλά και Καντέ παραμένουν τραυματίες σε αντίθεση με τον Σ. Γκοβού όπου επιστρέφει. Από τον Ολυμπιακo, μοναδικός απόντας θα είναι ο Μ. Πάντελιτς, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον απασχολεί. Την θέση του στην 18άδα θα την πάρει ο Κ. Μήτρογλου. Στοιχηματικά, περιμένω ένα κλειστό αλλά και σφιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, κόντρα στις οργανωμένες άμυνες, όπου φάνηκε και στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ. 


Πιθανές ενδεκάδες:


Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Σισε.


Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Ριέρα, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φούστερ, Μιραλάς.


Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος, με βοηθούς του τον Χρήστο Ακριβό και τον Δημήτρη Τάτση με 4ο τον Ηλία Σπάθα. Παρατηρητής ο Κύρος Βασάρας.


http://www.sport-fm.gr/videos/1959 


Πρόταση: UNDER 2.5 GOALS
Απόδοση: 1.62 Stanjames




ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Κέρκυρα απέναντι στον Πανσερραϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησε με 2-0, ένα σκορ πάντως που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Οι Σέρρες εμφανίστηκαν πιο ορεξάτες αλλά για κακή τους τύχη ο τερματοφύλακας των Κερκυραίων Δ. Κωνσταντόπουλος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, με αποτέλεσμα να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Από την άλλη, ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Ηρακλή, πραγματοποιώντας όμως πολύ καλή εμφάνιση, επαληθεύοντας έτσι, το πόσο σοβαρή και αξιόλογη ομάδα είναι. Θεωρώ πως η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έχει όλα τα εφόδια, ώστε να μην φύγει ηττημένη από το γήπεδο της Πελοποννήσου, πιστοποιώντας για άλλη μια φόρα ότι εκτός έδρας εμφανίζεται καλύτερη.


Πρόταση: Χ2
Απόδοση: 1.70 Stanjames




ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ


Εργοτέλης vs ΠΑΟΚ, ο 10ος με τον 11άτο. Μεγάλη ανάσα πήρε ο ΠΑΟΚ αφού νίκησε τον Πανιώνιο με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας έτσι, ότι ο Μάκης Χάβος, αν και λίγο διάστημα στον πάγκο του Δικεφάλου, μπόρεσε να περάσει τα στοιχεία που θα ξαναφέρουν την ομάδα στις υψηλές θέσεις. Στόχος πλέον, η δεύτερη διαδοχική νίκη στο Παγκρήτιο, εκμεταλλευόμενος τις λύσεις από την επίθεση. Ο Π. Γκάρσια τέθηκε ξανά στην διάθεση τού προπονητή, δίνοντάς του μια επιπλέον επιλογή στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Για άλλη μια φορά προδόθηκε από την άμυνα του ο Εργοτέλης, όπου και έχασε με 3-1 από την Κέρκυρα και τώρα είναι στραμμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής ο αναντικατάστατος στην επιθετική γραμμή Μπούντιμιρ, όπου προσβλήθηκε από ίωση.


Πρόταση: 2
Απόδοση: 2.25 Stanjames 




Value Bet


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 1-1 Ακριβές σκορ   Stanjames 6.50
Άρης - Ατρόμητος: Ημίχρονο Τελικό Χ / 1   Stanjames 4.33





Υ.Γ: Καλή επιτύχια σε ό,τι και αν επιλέξετε και ευχές για ένα ωραίο και προπάντων ήσυχο ντέρμπι! Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!


Gaff

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan