Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το νέο ανέκδοτο: Υπουργός Αθήνας!

Τα τρομερά προβλήματα και οι ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες για την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών για το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστοιβάδας και ακόμη και οι “γλύφτες” δημοσιογράφοι δεν μπορούν να καλύψουν, οδήγησαν την κυβέρνηση να μας δηλώσει δια στόματος Χρυσοχοϊδη ότι προτίθεται να δημιουργήσει “υπουργείο Αθήνας” για να χτυπηθεί η εγκληματικότητα, η παραβατικότητα, το παρεμπόριο, και η οργή των κατοίκων, ιδιαίτερα του κέντρου της Αθήνας.

Αυτά επισήμανε.... ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντησή του χθες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (ΕΣΑ), θα αναλάβει, με εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, ένας υπουργός υπ’ ευθύνη του να παρακολουθεί την πορεία του σχεδίου αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ώστε να αναδειχθεί σε ελκυστικό τόπο επιχειρηματικότητας και κατοικίας.

Η κατάσταση είναι τραγελαφική πλέον. Η ανικανότητα της κυβέρνησης να συμμαζέψει την παραπέουσα χώρα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Αν επιχειρηθεί τελικά κάτι τέτοιο ποιες θα είναι τελικά οι αρμοδιότητες του, δημάρχου του περιφερειάρχη; Ή πάλι θα κάνουμε κανένα εξάμηνο να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες;

Απίστευτο μπάχαλο και τρικυμία εν κρανίω!!!!

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan