Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού:

Τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος;

Δεν πιστεύω πως χάσαμε τον έλεγχο γιατί αρχικά ήμασταν καλοί. Με το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε την ισορροπία που είχαμε. Μετά ήρθε και το δεύτερο, η αποβολή μας αποδιοργάνωσε και με παίκτη λιγότερο ήμασταν ευάλωτοι. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν στην ίδια κατάσταση με το πρώτο.

Τι επιπτώσεις θα έχει η ήττα;...


Δεν θα έχει. Είναι ένα χαμένο ντέρμπι, μας επηρεάζει αλλά είμαστε πρώτοι και αυτό θα έχουμε στο μυαλό μας. Πιστεύω ότι η πραγματικότητα φαίνεται στο 11 εναντίον 11 και ήμασταν καλύτεροι. Επηρεαστήκαμε πολύ από το γκολ και την αποβολή και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι υπάρχει και η ήττα. Κάναμε πολλά σωστά αλλά και κάποια λάθη.

Γιατί βγάλατε τον Μιραλάς και πότε θα παίξετε με δύο φορ;

Βγήκε γιατί το ζήτησε ο ίδιος λόγω κούρασης. Θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε όταν δεν θα είμαστε πρώτοι να παίξουμε με δύο. Όταν θα αρχίσουμε να χάνουμε ματς σαν το σημερινό γιατί ήρθαμε και παίζαμε εύκολα καλά. Παίζαμε απλά και βγαίναμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ότι κάναμε γρήγορα λάθη σε λίγα λεπτά. Τα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολα και αντίπαλος σε πιέζει πάντα. Όπως έγινε σήμερα.

Λείπουν τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα που δίνουν ρυθμό;

Είναι αλήθεια πως όταν δεν έχεις τέτοια ματς συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα και έχεις λιγότερους τραυματισμούς και κούραση. Όμως, όταν παίζεις παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα έχεις καλύτερο ρυθμό. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σημερινό ματς. Παίξαμε ένα ντέρμπι. Ο ένας τα κατάφερε και πρέπει να το χαρεί και ο άλλος να μάθει.

Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα;

Δεν αρκεί να παίζεις καλά. Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο, ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο. Αυτό που μετράει είναι να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός έκανες φάσεις και το εκμεταλλεύθηκε με δύο καλές φάσεις.

Πως ορίζεται το «παίξαμε καλά»;

Αυτό έχει να κάνει με την γνώμη του καθενός. Βάση της γνώμης μου παίξαμε κακά σήμερα. Σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως οι διαιτητές που σήμερα σε μία περίπτωση μας αδίκησαν. Αυτές είναι βλακείες. Πρέπει να βλέπουμε μόνο το ποδόσφαιρο.



πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan