Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

OVER TOY 2.60 KAI ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟPEN TOY MONTPELLIER...!!!

Καλησπέρα σας! Πολύ καλή στοιχηματικά η χθεσινή μέρα για το blog, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του Laftsis και του Caesar...!!! Συγχαρητήρια και στους δύο και πάμε για νέες επιτυχίες! Πολύ καλά τα πήγαμε κι εμείς την τελευταία φορά, καθώς είχαμε 2/2 εκτιμήσεις και πήγαμε ταμείο!! Σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο σημεία, τα οποία εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο, που αν επιβεβαιωθούν όμως, θα πληρωθούμε καλά. Αναλυτικότερα, λοιπόν, έχουμε:

BREST - SAINT ETIENNE

Ενδέκατη αγωνιστική στο Le Championnat, με τη Μπρεστ να υποδέχεται την Σεντ Ετιέν σε ένα παιχνίδι που έχει γίνει sold out από τη Δευτέρα. Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, προς το παρόν, αποτελεί η Μπρεστ, η οποία έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Μπορντό (0-2), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει δεχθεί γκολ για επτά αγωνιστικές και όλοι οι αγώνες που έχει παίξει, έχουν έρθει under! Στην αντίπερα όχθη, η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Καέν. Είναι ομάδα που κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και αυτό θα επιδιώξει και σήμερα στην κατάμεστη έδρα της Μπρεστ. Προσωπικά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί των under που έχει η Μπρεστ! Οι γηπεδούχοι είναι ώρα να βρούνε τον καλό τους εαυτό και στα εντός έδρας παιχνίδια τους και σε συνδυασμό με το ότι έχουν απέναντι τους μία ομάδα που μας έχει δείξει ότι το έχει εύκολο το γκολ, οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.60 Bet365


GAEL MONFILS - JO WILFRIED TSONGA

Πρόκειται για τον ημιτελικό του Open του Μονπελιέ. Γαλλικός εμφύλιος προέκυψε στον ημιτελικό του τουρνουά, με τον Μομφίς και τον Τσόνγκα να συγκρούονται για τη θέση που οδηγεί στον τελικό.
Ο Μομφίς απέκλεισε χθες, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ (2-1 σετ) , καταφέρνοντας να βρει λύσεις στο πανίσχυρο σερβίς τού αντιπάλου του. Ο Τσόνγκα, από την άλλη μεριά, κατάφερε να προκριθεί χθες, επί του συμπατριώτη του Σιμόν, με 2-1 σετ και περιμένει τη σημερινή μάχη με τον έτερο συμπατριώτη του Μομφίς. Οι δυο τενίστες είναι φίλοι και γνωρίζει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο Μομφίς βρίσκεται στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Τσόνγκα στη 13η. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα καλό και συναρπαστικό αγώνα μεταξύ των Γάλλων, οι οποίοι θα έχουν και οι δύο την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου που θα τους παρακολουθεί. Στο 1.66 δίνεται ο Τσόνγκα για νίκη, στο 2.10 ο Μομφίς. Δεν θεωρώ ότι η διαφορά αξίζει να είναι σε τέτοια μεγάλα επίπεδα, καθώς οι δύο τενίστες δεν έχουν μεγάλη διαφορά αγωνιστικά και πιστεύω ότι καθαρά λόγω της απόδοσης, αξίζει να κυνηγήσουμε την επικράτηση του Μομφίς. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WINNER GAEL MONFILS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365

Υ.Γ: Eύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να κερδίσει ο καλύτερος! Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan