Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σπίτι στο Φάληρο δίνει ο Καρατζαφέρης στο ΔΝΤ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης πληροφορηθείς μέσω δημοσιευμάτων ημερησίων εφημερίδων το εξωφρενικό κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος για τον Ολλανδό Επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ, προσφέρει δωρεάν διαμέρισμα με θέα στον Φαληρικό όρμο υπό την προϋπόθεση ότι το εξωφρενικό ποσό του ενοικίου θα κατατίθεται στο ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. 

Η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:... 









«Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο. 


Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία».


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan