Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στη Θέρμη

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και των τοπικών αρχών διεσώθησαν μητέρα και γιος, όχι όμως και ο πατέρας.


Νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών ο 55χρονος που αγνοείτο από την Πέμπτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, περίπου στις 2.15 το μεσημέρι εντοπίστηκε το πτώμα του 55χρονου σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αρχών, η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από την περιοχή όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Σαμουήλ Τζάου Ντούγκου, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, δήλωσε ότι ο 55χρονος έφερε θανατηφόρο κάταγμα, σημειώνοντας πως αν δεν υπήρχε αυτό το κάταγμα στον αυχένα, που είναι από τα σοβαρότερα, ίσως να επιζούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος μαζί με τη σύζυγό του είχαν σπεύσει σε βοήθεια του 22χρονου γιου τους, ο οποίος είχε ακινητοποιηθεί με το αυτοκίνητο του λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, όταν παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου στη Θέρμη.

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και των τοπικών αρχών διεσώθησαν μητέρα και γιος, όχι όμως και ο πατέρας।

Ναυτεμπορική

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan