Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανήλικη αποκαλύπτει ότι έκανε sex με τον Μπερλουσκόνι!

Νέα υπόθεση που αφορά την προσωπική ζωή του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι απασχολεί σήμερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: μια 17χρονη Μαροκινή, γνωστή ως "Ρούμπι", φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές, επί πληρωμή, με τον "Καβαλιέρε".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Fatto Quotidiano" και το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι "la 7", η Μαροκινή (που ονομάζεται Καρίμα και σε μια εβδομάδα πρόκειται να ενηλικιωθεί), σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς, στην εισαγγελία του Μιλάνου, αποκάλυψε ότι "έλαβε 30.000 ευρώ, μετά από συνάντησή της και σεξουαλική επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό"........


Η βορειοαφρικανή κοπέλα, είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής και σύμφωνα πάντα με τον ιταλικό Τύπο, που αναφέρει συγκεκριμένες μαρτυρίες αστυνομικών ιθυνόντων, για την υπόθεσή της υπήρξε προσωπικό ενδιαφέρον από την προεδρία της κυβέρνησης. Με τηλεφώνημα, ζητήθηκε να λήξει "αίσια" η υπόθεση και να μπορέσει να δοθεί για προσωρινή υιοθεσία, η Καρίμα, σε ιταλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Μεσατζέρο", η κοπέλα, συμμετείχε σε τρεις τουλάχιστον συναντήσεις στη βίλα του Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε, στις οποίες φέρονται να παραβρέθηκαν και δύο υπουργοί της ιταλικής, κεντροδεξιάς, κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, η εισαγγελία του Μιλάνου, έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία προαγωγής στην πορνεία, στην οποία εμπλέκονται ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, (στενός φίλος του "μίστερ τιβί") και ο μάναζτερ γνωστών μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του, από τις Βρυξέλλες, τόνισε ότι "η μόνη του παρέμβαση, στην υπόθεση, στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όλα τα άλλα, είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια".

Ο γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, σε σχόλιό του, υπογράμμισε ότι "αν τα όσα αναφέρει ο Τύπος επαληθευτούν, τότε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να παραιτηθεί, διότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε εκβιάσιμο δημόσιο πρόσωπο".

Οι συνεργάτες του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, τονίζουν, αντίθετα, ότι "μια υπόθεση κάθε άλλο παρά πολιτική, δεν πρέπει να τύχει υστερόβουλης εκμετάλλευσης".

Σε νέες της δηλώσεις, στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανσα", η "Ρούμπι", προχώρησε, σήμερα, σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να αποκάλυψε ως τώρα: "Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνον, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια, αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών" υπογράμμισε η 17χρονη Καρίμα.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan