Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ. ΠΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ



Μια αναλυση του Γ. Θ.Χατζηθεοδωρου
Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου
Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας
τ. Πολιτευτου της ΕΔΗΚ νομου Δραμας







Τι ειναι ο μυθος; Πως μπορουμε να προσεγγισουμε το νοημα του μυθου;
Ποιος ειναι ο ρολος του μυθου μεσα στους πλατωνικους διαλογους, στον Γοργια για την κριση των ψυχων, στον Φαιδωνα ο μυθος του Ηρος, στον Κριτια ο μυθος της υπαρξης της Αντλαντιδας, στον Φαιδρο ο μυθος της αρπαγης της Ωρειθυιας απο τον Βορεα, στον Τιμαιο ο μυθος του Φαεθωντα, στον Πολιτικο ο μυθος του Τιμονιερη, στην Πολιτεια ο μυθος της σπηλιας κ.α.; Γιατι ο Πλατωνας επελεξε τον μυθο προκειμενου να εκθεση ‘η να στηριξη καποιες απο τις αιωνιες διδασκαλιες του; Μυθος σημαινει λογος, διηγηση, ιερη ιστορια κ.α. και αποτελει ενα μονδελο πανω στο οποιο μπορουν να προσαρμοσθουν, να μοιασουν η' και να ενσαρκωσουν πολλα γεγονοτα σε διαφορες εποχες, γιατι «δεν ειναι η ιστορια που επαναλαμβανεται, αλλα ο μυθος που επανεμφανιζεται»......

Ο μυθος αποτελει ενα ιδανικο προτυπο της πραγματικοτητας χρησιμοποιοντας μια συμβολικη, αλληγορικη γλωσσα που απαιτει αποκρυπτογραφηση. Για αυτον που δεν εχει τα κλειδια της αποκωδικοποιησης, ο μυθος ειναι ενα παραμυθι, μια ψευτικη ιστορια. Στην πραγματικοτητα ο ανθρωπος αυτος ειναι ο αμαθης και ο αδιαφορος.Οι αληθειες που εχουν κωδικοποιηθει μεσα στους μυθους αποσυμβολιζονται μεσω των λεγομενων μεταφυσικων, αριθμητικων, γεωμετρικων, αστρονομικων,βιολογικων, χημικων και φιλολογικων κλειδιων ερμηνειας.

Ο Πλατων ως φιλοσοφος του λογου, των ιδεων, της διαλεκτικης μεσα απο τουςδιαλογους του ασκολουθει τον δρομο της αναζητησης του οντος-οντος,της αιωνιας και αναλλοιωτης ουσιας। Με τους μυθους των διαλογων του εκλα'ι'κευει μεσω της φιλοσοφιας τις διδασκαλιες των αρχαιων μυστηριων για να μπορεση ο ανθρωπος να γνωριση τα οντα και την αληθεια, οχι μονο με τονΛογο που δεν αρκει, αλλα με τον Υπερλογο που ειναι μυθος και που γινεταικατανοητος μεσω της διαισθησης και ενεργοποιηται μεσω της βουλησης.Ενα χαρακτηριστικο Παραδειγμα αποτελει ο γνωστος μυθος της σπηλιας πουπεριγραφεται στο 7ον βιβλιο του «Πολιτικου» του Πλατωνα (1).Οι αδυναμιες της ανθρωπινης φυσης - λογω των οριων των αισθητηριων οργανων να καταγραφουν στο χωρο τα τρισδιαστατα σωματα - δεν επιτρεπουν τηνκατανοηση της «αει ουσιας». Το προβλημα φαινεται στον φανταστικο κοσμο της σπηλιας μεσα στον οποιο οι αλυσοδεμενοι ανθρωποι καταγραφουν τα πανταμε τις αισθησεις τους σε δυο διαστασεις (μηκος και πλατος). Η ισχυουσα πραγματικοτητα ειναι σκληρη και βασανιστικη. Αυτη βρισκεται τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρυα. Λογω των αδυναμιων του ο ανθρωπος χρειαζεται κατα βημακαι κατα βαθμιδες διαπαιδαγωγηση, για επεκταση των δυνατοτητων των αισθητηριων οργανων του και κατα συνεπεια για να κατανοηση την πραγματικοτητα.Ο ανθρωπος μεχρι τις ημερες μας δεν γνωριζει τι ειναι «υπερφυσικο» και δεν ξερει ακομη με ακριβεια τι ειναι η «φυση».

Οι φυσικες επιστημες ειναι αυτεςπου προσπαθουν να φαρδενουν το παραθυρο των γνωσεων μας। Οι ανθρωποιζουν στο μεσο ενος λαβυρινθικου ειδους μουσειου μεγεθων και βλεπουν τονσυμπαντα κοσμον με τα οργανα των αισθησεων τους και με ενα νευρικο συστημα που εξελιχθηκαν ετσι, ωστε να καταγραφουν και να κατανοουν μονο εναμικρο, μεσου μεγεθους των αντικειμενων και μονο εαν τα σχετικα αυτα αντικειμενα κινουνται με μια μεση ταχυτητα। Η περιοχη των μεγεθων, των αποστασεων και των ταχυτητων, με την οποια η φαντασια μας συμβιβαζεται, ειναι μονο μια μικροσκοπικη τομη στην μεση ενος τρομερα γιγαντιαια μεγαλου φασματος των δυνατοτητων, απο τα κβαντομηχανικα παραδοξα στο ποιο κατω τελος,εως την κοσμολογια των επιστημονων ολων των εποχων, στο ποιο πανω μερος.Ο συμπαν κοσμος συνεπως οπου συνυπαρχουμε δεν ειναι μονο παραξενος απ'οτι υποθετουμε, ειναι και ποιο παραξενος απ' οτι μπορουμε να υποθετουμε.Αυτο που εμεις οι ανθρωποι βλεπουμε απο τον «πραγματικο κοσμο» δεν ειναιη γυμνη πραγματικοτητα, αλλα ενα μοντελο της πραγματικοτητας που κατευθυνεται και συντονιζεται απο τα αισθητικα μας οργανα, ωστε αυτο να κατασκευαζεται ετσι, ωστε να ειναι με την πραγματικοτητα χρησιμο.Ο μυθος χρησιμοποιει μια συμβολικη γλωσσα, αλληγορικη, που απαιτει αποκρυπτογραφηση.

Στον μυθο της σπηλιας ο Πλατων χειριζεται την παραβολη,διοτι αυτος δεν εχει πρωταγωνιστες καποια προσωπα που εχουν υπαρξει καποτε, ουτε καποιο χωρο γεωγραφικο, εστω και εαν αγνοειται η υπαρξη του,οπως σε αλλους μυθους. Ειναι ενα καθαρα σκοτεινος χωρος μα αλυσοδεμενουςδεσμιους της αγνοιας στο φως και στην ελευθερια της γνωσης.Απο την ομιχλωδη και απατηλη αντιληψη των σκιων και των ειδωλων στην θεαση του καθαρου φωτος του αγαθου και των ιδεων. Προκειται για τον«σπειροειδη δρομο της αναζητησης», προπαντος μεσα στο προσωπικο, εσωτερικο λαβυρινθο οπου ενεδρευει ο ατομικος Μινωταυρος καθενος ανθρωπου.Ο μυθος αυτος της σπηλιας διχνει οτι ο Λογος δεν αρκει για να γνωριση οανθρωπος τα οντα και την αληθεια, χρειαζεται και κατι το Υπερλογο.Η ενεργοποιηση του μυθου βρισκεται στα χερια των φιλοσοφικων πυρηνων,που μπορουν να υπαρχουν σε οποιδηποτε εποχη.Μυθος συνεπως σημαινει λογος, ιστορια (2). Πως ομως η ιστορια μεταβληθηκε σε μυθο; Προφανως μετα απο μεγαλες καταστροφες και την ξαφνικη πτωσητου πολιτισμου π.χ. μετα τους κατακλυσμους του Τυφωνος, Ωγυγου, Δευκαλιωνος και Δαρδανου. Οταν ο Πλατων στον «Τιμαιο» του (22-24) μιλα για κατακλυσμο δεν εννοει βεβαια μια παρατεταμενη βροχοπτωση και καποιες τοπικεςπλημυρες στην Μεσοποταμια (Κατακλυσμος του Νωε).

Ειναι γνωστο οτι ηιστορια τριων χιλιετιων σκεπασθηκε με το πεπλο της καταστροφης επι του Δευκαλιωνος κατακλυσμου. Το μεγεθος της καταστροφης ηταν τεραστιο και ισωςαπορροια μιας αλλαγης στις τροχιες των ουρανιων σωματων που ειχε σαν αποτελεσμα την επιστροφη και μεταβολη του αξονα της γης («Τιμαιος», 22 c-d).Απο τον κατακλυσμο αυτον σωθηκαν οι θηρευται και οι κτηνοτροφοι σταβουνα (»Τιμαιος», 22 d). Υστερα απο μερικες γενεες ηταν δυσκολο να εξηγηθουν και να μεταφερθουν απο γενια σε γενια πληροφοριοες για την παλαια πολιτισμικη εποχη.Οι ικανοτητες των ανθρωπων να υπολογιζουν τις πιθανοτητες θαυματων ειναι ενα συμπληρωματικο παραδειγμα, ποιες απελευθερωτικες ευεργεσιες η επιστημη δωριζει στον εγκεφαλο μας. Αυτη φαρδενει το μικρου ευρους παραθυρο, δια του οποιου παρακολουθουμε οπως συνηθεισαμε το φασμα των δυνατοτητων. Οι υπολογισμοι και η λογικη του Αριστοτελη μας δινουν την ελευθε ρια, να επισκεφθουμε περιοχες δυνατοτητων, οι οποιες παλαιοτερα φαινονταν να βρισκονται περαν ολων των οριων ‘η να κατοικουνταν φαινομενικα απο δρακοντες. Δεν ειναι υπερβολη, οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος θα κατωρθωσει καποτε να ξετιναξη τα ορια του μεσου κοσμου και θα διαπιστωσει, οτι ουτε ορια υπαρχουν αλλα και ουτε ο Γιαχβε και οποιοσδηποτε αλλος δημιουργος περαν των δυναμεων της φυσεως.Το θαυμα ειναι ενα ακρως απιθανο γεγονος. Μια εικονα π.χ. της αειπαρθενουθεοτοκου θα μπορουσε με το χερι να μας χαιρετιση. Ολα τα ατομα ως γνωστοστην κρυσταλικη τους δομη ταλατευονται εδω και εκει. Επειδη ομως ειναι τοσοπολλα και δεν προτειμουν μια καθωρισμενη κατευθυνση κινησεως, παραμενειτο χερι, οπως το βλεπουμε στον μεσο κοσμο, σταθερο και ακινητο. Τα ταλαντευομενα ομως ατομα του χεριου θα μπορουσαν τελειως τυχαια να κινηθουνολα μαζι εναλαξ στην ιδια κατευθυνση και να μας δημιουργησουν την εντυπωση, οτι το χερι κινειται. Κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβη, αλλα η πιθανοτηταπου ειναι εναντια στο φαινομενο αυτο ειναι τεραστια. Ευτυχως, διοτι διαφορετικα θα ενισχυεν τεραστια τα φαινομενα εμπορειας θαυματουργων εικονων, λειψανων και λα'ι'κων προσκυνηματων, δηλαδη ολες τις προσκυνηματικες αθλιοτητες απο τους μαγους της καστας της απατης που φορουν μαυρες φουστες, γιατους ηλιθιους ευσεβεις Ρωμιους που αναζητουν θαυματοργο ιαση.Τεραστια υπομονη και δολο πρει να να διαθετη ο δαιμονας «πιστη», που εξουσιαζει εντος του ανθρωπου και κρυβεται πισω απο τις αξιες, κλεβοντας το προσωπο αυτων, και γι' αυτο ειναι βεβαιος, οτι αργα ‘η γρηγορα θα κυριαρχησε!

Τα θαυματα δημιουργουν τους μυθους, χρειαζονται ομως τα καταλληλα λογιακαι τους σωστους ορκους, για να εδραιωσουν στις ψυχες των ανθρωπων αυτουςτους μυθους για να μπορεσουν οι μαγοι της απατης με τον κατασκευασμενοθεο τους που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον παντα αξιοσεβαστο «συμπατικο θεο» που ειναι πηγη εμπνευσης, αξιοπρεπειας, φιλομαθειας και αδογματιστης φιλοπροοδου εξελιξης, να βασιλευουν πανω στους ανθρωπους παρασιτικα και χωρις κανενα κοπο. Ο θεος της καστας των ανδρων της απατης πουφορουν μαυρες φουστες δεν ειναι μονο αρπαγας, που με δολιους τροπους αποσπα δωρα ιασεως και χαριζει ξενη και κλεμενη γη στους υπηρετες του, αλλα καιαπο τις πρωτες κιολας εξαγγελιες του, αποδεικνυεται ενας δυσπεριγραπτος ψευτης «Και θελω ευλογει τους ευλογουντες σε, τους δε καταρωμενους σε θελω καταρασθει» (Γεν. ΙΒ', 3). Ο ανθρωπος ηδη απο την φυση του εγκεφαλου του εχει την ταση για να κανηεμπειριες μυστικισμου και ειναι θρησκευτικο ον. Η πιστη του για μια ζωη μεταθανατο ειναι βιολογικα προγραμματισμενη. Ο ανθρωπινος εγκεφαλος προ τουθανατο του σταματα ξαφνικα να επεργαζεται την δικη του υπαρξη και κυριαρχειται απο ειδικες διαδικασιες που παραγουν ουτοπιες σε αυτον που πεθαινει (3). Ειναι βεβαιο, οτι τα θρησκευτικα οπως και τα αλλα ανθρωπινα αισθηματα δημιουργουνται στην ανακατωσουρα των 100 δισεκατομμυριων κυτταρικωννευρων στην εγκεφαλικη περιοχη των κροταφων, τα οποια βρισκονται αυτοματα και λειτουργικα σε σχεση με τον υποκαμπο και τα αμυγδαλα του εγκεφαλου.Ανθρωποι με επιληψια εκ των κροταφων εχουν ταση προς βαθεια θρησκευτικοτητα. Στους ανθρωπους αυτους δημιοργει η λεξη «θεος» πληθωρα αισθηματων.Δημιουργοι θρησκειων, αγιοι και γενικα ανθρωποι με βαρυσημαντες θρησκευτικες εμπειριες ησαν επιλεπτικοι. Οχι ομως οι χειροτεροι δαιμονες της ανθρωποτητας, εκεινοι οι χαλδαιοι πατριαρχες του δολου που απο το Ουρ της Μεσοποταμιας μεσω της Χαρραν με πρωτο τον Αβρααμ κατελειξαν στην Χανααν για να την κατακτησουν και κουβαλησαν μαζι τους για τους ελληνικης καταγωγης κατοικους της περιοχης αυτης, την συμφορα.

Γιατι η καστα της απατης των ψυχο-γητευτων, δολοπλοκων και ψευδολογων ανδρων ιερεων που φορουν μαυρες φουστες και τα'ι'ζουν καθημερινα τους Ρωμιους με τα καταλληλα θεολογικα λογια, επελεξε τον μυθο του παναγαθουκαι αορατου θεου, που ειναι χαλδα'ι'κης εμπνευσης και γι'αυτο φανταστικος και ανυπαρκτος, τον μυθο της αειπαρθενου θεομητωρος, τον μυθο της αναστασεως εκ νεκρων, τον μυθο του Αγιου φωτος που μεταφερεται καθε Πασχα αποτην Ιεροσαλημ αεροπορικα με τιμες αρχηγου κρατους και υπο την επιβλεψητων ηλιθιων Ρωμιων του ελληνικου υπουργειου εξωτερικων και αλλων πολλωνμυθων Οι καλυτεροι υπηρετες του μυθου ειναι το θαυμα, ο λογος και ο ορκος (4). Μεγιστα ζητουμενα της χαλδα'ι'κης Μαγγανειας απο την εποχη του Αβραμηταν οι ανταποκρισεις των ανθρωπινων αισθητηριων οργανων σε ουσιες καιερεθισμους, δηλαδη οι προ'υ'ποθεσεις εκεινες για επικινδυνες ανθρωποπαγιδεςμε δηλητηριωδη φυτα Μαγγανειας, ως ο Μανδραγορας, ο υοσκυαμος, οι ερισυβοδεις ζωοτροφες, οι φακες των τελματων, η σκονη απο παραισθησιογονα μανιταρια κ.α. πολλα. Η μαγια του Αβρααμ αλλα και των αλλων χαλδαιων μαγωνδεν περιοριζονταν σε επωδες και λογια, αλλα χτυπουσε ανελεητα ανθρωπουςκαι ζωα, με φανερες πληγες και φθοροποιες δυναμεις κατεβαζοντας την θεοτητα στα μετρα των δικων τους επιδιωξεων, μοσχοπουλωντας την σωτηρια ως ταιδια τους τα θυματα. Οι μαγοι αυτοι επασχαν διαχρονικα απο το συνδρομο τουελεημονος βασανιστη που νικα το θυμα του σωματικα, ψυχικα και ηθικα.Οι βιβλικοι ηρωες του ανατολιτικου χαλδαιογενους επιδρομικου θρησκευτισμου Αβρααμ, Ισαακ, Ιακωβ, οι δωδεκα απογονοι του Ιακωβ, ο Μωησης κ.α. καιοι σημερινοι επιγονοι τους προηγαγαν και προαγουν μεθοδικα τον θε'ι'κο φοβο, για να κρατησουν τους ανεγκεφαλους πιστους σε ταπεινωτικη εξαρτηση απο τους μεσαζοντες της θε'ι'κης ευνοιας. Ο χαλδα'ι'κος θεος Γιαχβε που ειναι καιθεος των χριστιανων που θυμωνει και σκορπα οδυνηρες πληγες μπορει ευλογωντας και να τις αφαιρεσει. Ο θεος ομως των χαλδαιων μαγων της απατης, ειναι κατασκευασμα εντελως δικης τους επινοησης και δεν εχει, αλλα ουτε καιθα μπορουσε να εχη απολυτως καμια σχεση με τις συμπατικες δυναμεις δημιουργιας και καταστροφης. Οι χαλδαιοι μαγοι κατεβασαν την θεοτητα στα μετρα των δικων τους ανθρωποπαγιδικων επιδιωξεων. Ο χαλδαιος αρχιμαγοςτης απατης Αβρααμ ειναι αυτος που σκηνοθετησε και με θεατρικη μαεστριαεκτελεσε για τους απογονους του μια εκστασιακη τελετη προφητικου διαμελισμου των εθνων (5). Διχοτομησε προφητικα τα εθνη-«ζωα» και κατοπιν συνεκαθισεν με τους φυσικους διαμελιστας αυτων, τα «ορνια». Τα «ορνια» ειναιοι πεπτοφαλαγγιτες σε καθε χωρα (ιερατεια, κυβερνησεις, τραπεζιτες, μεγαλοεπιχειρηματιες, οικογενειακες κρυπτοδυναστειες, ενοπλες δυναμεις στρατουκαι αστυνομιας, προβοκατορικες τρομοκρατικες οργανωσεις δολοφονων, μελημυστικιστικων οργανωσεων κ.α.) που σιωπηρα συνεργαζονται με τους σιωνιστας και το μωσα'ι'κο ιερατειο, δηλαδη με τους διαμελιστας των λαων. Οι καυτες δαδες ειναι συνεχεις καυτηριασμοι που θα αποκλειουν καθε δυνατοτηταεπανενωσης των εθνικων υπολλειμματων και θα μονιμοποιουν τον διαμελισμο.

Στην τεως πολιτισμενη Χανααν γεννηθηκε ο χειροτερος εφιαλτης της ανθρωπινης ιστοριας !!!Αυτοι που σταδιακα επεβαλαν την αντικατασταση των Ελληνων προγονων μαςκαι εκαναν πραξη τους εθνοδιαμελιστικους οραματισμους του Χαλδαιου αρχιαπαταιωνα Αβρααμ σε βαρος του μεγαλυτερου και ευγενεστερου ανθρωπινουπολιτισμου των Ελληνων, ειναι οι κρυπτοεβραιοι και οι ετσι ονομασθεντες «πατερες της εκκλησιας», δηλαδη τα εκτελιστικα οργανα υλοποιησης μιας προ'υ'παρχουσας μεγαλης ιδεας ηδη απο το 175 π.Χ. που επεργαζονταν το μωσα'ι'κο ιερατειο απο την εποχη των Μακαβαιων, των εκτελεστων των παραγγεκιοδοτων προφητων της Παλαιας Διαθηκης. Ο Παλαιος Σιων χωρις τους ετσι ονομασθεντες πατερες της εκκλησιας με τις σκληρες φυλετικες δομες του ποτε δεν θα μπορουσε να λειτουργηση σαν μεσογειακη θρησκευτικη οργανωση και να καταστρεψη τον Ελληνικο Πολιτισμο. Επιβαλλονταν η μετονομασια σε Νεα Σιων με κρυπτο-ιουδα'ι'κο διοικητικο ανθρωπινο δυναμικο. Για να λειτουργησουν οι εγγυησεις της σωτηριας των κρυπτοεβραιων αυτων δολοφονων, βασικη προ'υ'ποθεση ηταν η αποκοπη των Ελληνων απο τους φυσικους τους προγονους. Για τον λογο αυτο στηθηκε στην Σκυθοπολη, δηλαδη στο Μπετ Σηαν του σημερινου Ισραηλ το πρωτο Αουσβιτς της ιστοριας και ετεθει σε εφαρμογη παραλληλα με την εξοντωση 15 εκατομμυριων Ελληνων απο ολη την επικρατεια του Βυζαντιου (6) και η συστηματικη αλλαγη για οσους επεζηζησαν το ολοκαυτωμα των προγωνικων ηρωων και ο ευτελισμος οτιδηποτε ελληνικου με την εξης μεθοδο:

1. με καταθελγουσα δωροδοκια ελπιδας στους αμαθεις και αναξιοπαθουντες της ελληνο-ρωμα'ι'κης επικρατειας. Με την ελπιδολογια της σωτηριας οι Ελληνες μεταβαλλονταν αργα αλλα σταθερα σε υποστηρικτες της εβρα'ι' κης προγονολατρειας.
Ο ραβινος Marcus Eli Ravage με το αρθρο του «μια αληθηνη υποθεση εναντιον των Εβραιων» (7) το διαλαλει σε ολους τους τονους: «....δεκαεννεα αιωνες πριν, ησαστε μια αθωα, ανεμελη, παγανιστικη φυλη. Λατρευατε αναριθμητους θεους και θεες, τα πνευματα του αερα, των τρε χουσων νερων και του δασους. Νιωθατε αδιαντροπη υπερηφανεια στην ομορφια των γυμνων σας κορμιων. Χαραζατε μορφες των θεων σας κα θως και του προκλητικου ανθρωπινου σωματος. Γοητευοσαστε με τις μα χες στις πεδιαδες, στις αρενες και στα πολεμικα εδαφη. Πολεμος και σκλαβια αποτελουσαν καθιερωμενους θεσμους στα κοινωνικα σας συστηματα. Διασκεδαζοντας στις βουνοπλαγιες και στις πεδιαδες της εξοχης, ασχοληθηκατε με την θεωρηση του θαυματος και του μυστηριου της ζωης και θεσατε τα θεμελια της φυσικης επιστημης και φιλοσοφιας. Ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανεπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δες σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας. Σας κατακτησαμε οπως ποτε καμια δικια σας αυτοκρατορια δεν υπεταξε την Αφρικη ‘η την Ασια. Και το καταφεραμε αυτο διχως στρατους, διχως σφαιρες, διχως αιμα και αναταραχες, διχως κανενα ειδος εξαναγκασμου (μεγαλο ψευδος !!!). Τα καταφεραμε αποκλειστικα και μονο με την ακαταμαχητη δυναμη του πνευματος μας (δολο), των ιδεων μας, της προπαγανδα μας. Σας καναμε τους προθυμους και ασυνειδητους φορεις της αποστολης μας σε ολοκληρο τον κοσμο, στις βαρβαρικες φυλες της γης, στις αναριθμητες αγεννετες γενιες. Χωρις να καταλαβετε πληρως το τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι πρακτορες της φυλετικης μας παραδοσης, μεταφεροντας το ευαγγελιο μας στις ανεξερευνητες γωνιες του κοσμου. Τα εθιμα της φυλης μας εχουν γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα. Οι νομοι της φυλης μας εχουν μορφοποιησει την βαση ολων των συνταγμα των σας (αυτο ευσταθει ! χωρις καμια ντροπη ολα τα τραγελαφικα συνταγματα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης αρχιζουν με το «Εις το ονομα της Αγιας και Ομοουσιου και Αδιαιρετου Τριαδος») και των νομικων σας συστηματων. Οι θρυλοι μας και τα λα'ι'κα μας παραμυθια αποτελουν την ιερη (απορητη), απο γενεα σε γενεα γνωση, την οποια σιγοτραγουδατε στα νηπια σας. Οι ποιητες μας εχουν γεμισει τα υμνολογια σας και τα προσευχηταρια σας. Η εθνικη μας ιστορια εχει γινει αναποστατο μερος των παστορων σας και των ιερεων σας και των μελετητων σας. Οι βασιλιαδες μας, οι πολιτικοι μας, οι προφητες μας, οι πολεμιστες μας, αποτελουν τους ηρωες σας. Η μικρη αρχαια μας χωρα (ενοει την Χανααν των Κρητων) ειναι ο ιερος σας τοπος. Η εθνικη μας λογοτεχνια ειναι το ιερο σας Βιβλιο (Βιβλος). Αυτα που σκεφθηκε και διδαξε ο λαος μας εχουν ανεξιτηλα ενσωματωθει τοσο στην ιδια σας την ομιλια οσο και στην παραδοση σας, ωστε κανεις απο σας δεν μπορει να αποκαλειται μορφωμενος αν δενμ γνωριζει την εθνικη μας κληρονομια. Εβραιοι τεχνιτες και Εβραιοι ψαραδες αποτελουν τους δασκαλους και τους αγιου σας, με αμετρητα αγαλματα λαξευμενα με την μορφη τους και αναριθμητες εκκλησιες αναγερμενες στην μνημη τους. Μια Εβραια παρθενα (η αειπαρθενος θεομητωρ!) ενσαρκωνει το ιδανικο σας για την γυναικα. Ενας Εβραιος «επαναστατης-προφητης» ειναι η κεντρικη μορφη της θρησκευτικης σας λατρειας. Εχουμε γκρεμισει τα ειδωλα σας, εχουμε παραμερισει την εθνικη σας κληρονομια, και τα εχουμε αντικαταστησει με τον δικο μας θεο (ενοει τον Γιαχβε που μεθοδικα και αλυπη τα κατασυντριψε τον Ελληνικο Πολιτισμο) και τις δικες μας παραδοσεις......»

2. με μεθοδικη ισοπεδωση και απειλη θανατικης ποινης καθε αντιγνωμιας.

3. με τον χριστιανισμο σαν καλυτερη εκπληρωση του παλαιοδιαθηκικου ιουδα'ι'σμου που ειχε εναντι των εθνων την πολυσυλλεκτικοτητα που ο ιουδα'ι'σμος του Γιαχβε απο την Χαλδαια δεν διεθετε. Αυτοι που πιστεψαν οτι με την ελευση της Νεας Διαθηκης των χριστιανων («ο μη ων μετ' εμου κατ' εμου εστι») κατι θα μπορουσε να αλλαξη απο το χαλδαιο-εμπορικη ιδεολογια, επεσαν εξω. Η πολεμικη κραυγη του «επαναστατη-προφητη» αποτελει φυσικη προεκταση της Παλαιας Διαθηκης και εχθρικη για τους Ελληνας.

4. με πυρπολησεις βιβλιοθηκων αρχης γενομενης απο το Σεραπειο και της Αλεξανδρινης βιβλιοθηκης η οποια πυρπολυθηκαν το 391 μ.Χ. απο τον «λιθομανη και χρυσολατρη» Πατριαρχη Αλεξανδρειας Θεοφιλο μαζι με 700.000 εως 2.000.000 δαιμονισμενους και επικινδυνους θρησκειοφαγους τομους βιβλιων. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

5. με πυρπολησεις ολων των στοιχειων υπο μορφην παπυρων που θα μπορουσαν να αναστησουν το ενδοξο προκατακλυσμικο παρελθον των Ελληνων με πολυτιμες πληροφοριες απο την εποχη των «θεων» και των μυθοκρατουμενων κοινωνιων, εως τις μερες των τεχνων, της αναλυτικης σκεψης και της ελευθερης διανοησης.

6. με ναρκωση της εγερσιμοτητας των Ελληνων και χρησιμοποιηση των μισθωμενων κατεδαφιστων των ελληνικων ναων, μνημειων και βιβλιοθηκων. Οι διγλωσοι συνομοτες και υποκριτες της ετσι ονομασθεισης θρησκειας της αγαπης πληρωναν και αναθεματιζαν ταυτοχρονα τους μισθωμενους ευσεβεις υποτακτικους τους. Στους πονεμους χρησιμοποιουσαν το προσωπο της συμπονιας, στους αδικημενους το προσωπο του εκδικητη, στους απορημενους το προσωπο του δασκαλου και στους φοβισμενους το προσωπο του προστατη, δηλαδη ολες τις χαλδα'ι'κες τυφλωτικες ιδιοτητες, ολες τις ανατρεπτικες συνταγες της αρχαιας χαλδαιο-ιερατικης απατης.Κανεις απο τους Ελληνες της εποχης αυτης δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων και δεν αντεδρασε δυναμικα και αιματερα στις επιμονες-ιδεολογικες και δολοφονικες επιθεσεις των νεοχαλδαιων της Νεας Σιων. Ο νεοφανης θρησκευτικος λα'ι'κισμος αγγαλιασε μαζικα και επιδεξεια τους απαιδευτους με παχιαλογια περι αγαπης που ναρκωναν τις λα'ι'κες αντιδρασεις και προσεφερε τομεγα δωρο της αιωνιας ζωης αποσπωντας και φανατιζοντας τις ψυχες των ευκολοπιστων και απαιδευτων. Η παγιδοποιος επιφανεια της Νεας Σιων ηταν ο σεμνοφανης, σωτηριακος, γλυκομιλητος χαλδα'ι'κος λογος. Μεσα σε ενα τετοιο κλιμα, η Μνημοσυνη, η μυθικη μητερα των μουσων, της εμπνευσης και τωντεχνων, ο φυλακας της ιστορικης μας αξιοπρεπειας, εγκατελειψε την χωρα που την γεννησε και ντροπιασμενη αποσυρθηκε στην σκοτεινοτερη γωνια της Ληθης, οπου ακομη βρισκεται και περιμενει.......την αντιδραση κατα της αιωνιας αβρααμικης συνομωσιας και κηρυξη εντος των τειχων μας ενοςμυστικου και καλοσχεδιασμενου διαχρονικου πολεμου.Τιποτε δεν εχει αλλαξει ακομη εδω και 1.700 χρονια στην Ελλαδα των αμετρητων ηρωων του πολιτισμου, στην Ελλαδα που καηκε στον βωμο της Σωτηριαςκαι εκτοτε γεμισε με πανταγνωστες «θεοφωτιστους» σωτηρες, με ξενοφερτουςαγιους, με ξενοφερτα ηθη, εθιμα, μνημες, μανιες. Το παρακρατος εντος των τειχων μας της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, της καστας των ανδρων τηςαπατης που φορουν μαυρες φουστες, καταφερε παρ' ολην την εθνεγερσια μαςτου 1821 μ.Χ. να διατηρη αμετακινητους στην κορυφη της αποδοχης των Ελληνων τους εβραιοχαλδα'ι'κους μυθους. Μεχρι τις ημερες μας το παρακρατος αυτο υπερασπιζεται με παθος την ακεραιοτητα των αρχαιο-εβραιοχαλδα'ι'κωναυτων μυθων και καταδιωκει οσους επιχειρουν να κρινουν ‘η εστω να μετριασουν το παθος της παραμυθογνωσιας. Το παρακρατος αυτο, παντοτε ο κυριοςυπευθυνος των κοινωνικων αγκυλωσεων της πατριδας μας, περιβεβλημενο μεενα αδιαπεραστο μανδυα υποκριτικης ιεροπρεπειας, καταφερνει να ξεφευγημε χαλδα'ι'κο δολο απο τους υποψηφιους φορεις της ελληνικης κοινωνικηςαναπηριας. Οι καλοκρυμενοι «Λευ'ι'τες» πισω σχεδον απο καθε ορθοδοξοεπισκοπο που εχουν κοινωνικο-διαμελιστικους στοχους, εχουν καθε λογω ναμην αιρετε ποτε το ιερο αυτο αβατο του παρακρατους. Οσοι Ελληνες εχουνακομη το θαρρος ‘η το θρασος να ψαχνουν για αφορμες κοινωνικων παθησεων στις ιερες σφηκοφωλιες των οργανωσεων και ιερατειων της κασταςτων ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες, στους αγιους ιστοριοκτονους εκκλησιαστικους νομους και στην τρισαγια αρχαιοεβρα'ι'κη Βιβλο,αντιμετωπιζονται ως αντιχριστοι, ως επικινδυνοι εισηγητες καινων δαιμονωνπου πρεπει να απομονωθουν, να δαιμονοποιηθουν και να στηγματιζονταιως τρομοκρατες και κοινωνικα επικινδυνοι. Η θεολογικη αυτη τυφλωση τουπαρακρατους, ειναι ο ασυναγωνιστος εχθρος της νοημοσυνης και ως επικινδυνη χαλδα'ι'κη πανουκλα με την επιπλαστη αγαθοτητα της ειναι αυτη πουμολυνη σταθερα και επικινδυνα ως Μανδραγορας με την σκοπολαμινη, υο σκυαμινη και ατροπινη που περιεχει, τους ευσεβεις αγαθογνωμους και απροστατευτους Ρωμιους πολιτες. Οτι και να κανη ομως δεν θα μπορεσει αυτη την φορα να εμποδιση την τελικη αναμετριση που ερχεται....Το παρακρα τος, δηλαδη το μνημειο αυτο της παραπλανησης, της ευστροφιας και ευρη ματικοτητας θα καταρρευσει αυτη την φορα ολοκληρωτικα.......

Απο την αλλη οχθη της προδοσιας οι νυν πολιτικοι σωτηρες της πατριδας μας που μας οδηγησαν στο σφαγειο του ΔΝΤ ειναι μαζι με την αξιωματικη αντιπολιτευση ταυτοχρονα και οι πρωην εχθροι και παγιδευτες της. Αριστοι γνωστες της ευπιστιας των ευσεβων Ρωμιων πολιτων, κρυφογελουν και ιδονιζονται διοτι γνωριζουν με την φορολογικη αφαιμαξη την αντοχη τους αλλα και την αγνοιατους. Ετσι οι σημερινοι πολιτικοι σωτηρες τους βυθιζουν σε μια πρωτοφανηφτωχεια, λεηλατωντα τους για ενα ανυπαρκτο δημοσιο χρεος που σε ποσοστοτης ταξης του 60 % ειναι ομολογα του δημοσιου και οχι δανεια με υποθηκεςπου θα οδηγουσαν τους εγχωριους και ξενους τοκογλυφους και τους διεφθαρμενους πολιτικους ηγετας της χωρας στον Κορυδαλο. Τα ομολογα του δημοσιουδεν διαφερουν σε τιποτε απο τα αποκομματα των γραφειων στοιχηματων. Ο κατοχος τους διεκδικει κερδη οταν υπαρχουν κερδη. Αλλως αυτα ειναι κολοχαρτα χωρις καμια αξια σε αντιθεση με τα νομιμα δανεια με υποθηκες οπου τοκερδος ελεγχεται και φορολογειται αναλογα. Ενω τα δανεια πρεπει να ξεπληρωνονται τα ομολογα του δημοσιου χρειαζονται νεα ομολογα για να αναχρηματοδοτηθουν. Εδω εχουμε να κανουμε με «αερα» και οχι με πραγματικο χρημα καιεδω κρυβεται το μυστικο της αποχωρησης απο την ευρωζωνη με επαναφορατης δραχμης που θα υποτιμουνταν με ενα Μορατοριου μεχρι εκει που δεν παειμε επαναδιαπραγματευση του δημοσιου χρεους. Στην περιπτωση αυτοι οι ξενοικαι εγχωριοι κατοχοι ομολογων του δημοσιου θα φτωχαιναν και οχι ο πανταπροδωμενος ελληνικος λαος. Το ελληνικο κρατος της μεταπολιτευσης γεματο με διεφθαρμενους και χαφιεδες επαιρνε χρηματα απο την αγορα των ομολογωνμονο και μονο για να σπαταλα και να ξεπληρωνη τα προηγουμενα ομολογα.Οι μεθοδολογια των επιγονων των αρχαιων Χαλδαιων Πατριαρχων ειναι κοινησε παγκοσμια κλιμακα. Η Goldman Sachs π.χ. διεφθειρε και συνεχιζει να διαφθειρει μια μεγαλη σειρα απο κυβερνησεις προκειμενου να «κρυφοδανειζονται»αυτες μεσω ομολογων για να εμφανιζονται παραπλανητικα ως πετυχημενες.Με την μεθοδο αυτη πετουν φαινομενικα οι «δεικτες» της αναπτυξης στα υψη, που στηριζονται στην καταναλωση και οχι στην παραγωγη, δηλαδη στην σπαταλη. Καποτε τα κρυφοδανειζομενα αυτα χρηματα που συνεχως ανακυκλωνονταιθα «σκασουν» σε καποια χερια που θα πληρωσουν τα σπασμενα. Οι εγχωριοικαι οι εξωτερικοι τοκογλυφοι τρεμουν απο την ιδεα οτι οι λαοι δεν θα ανεχθουν τις κυβερνησεις τους να πληρωσουν τα χρηματα «αερα» με ορους δανειων υποθηκευοντας αυτα εμπραγματα με την δημοσια περιουσια. Οι σημερινοι προδοτες που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια μετατρεψαν, ερημην του ελληνικου λαου, τα ομολογα σε δανεια με ορους την υποθηκη της εθνικης μας περιουσιας, πουδεν σημαινει τιποτε αλλο απο το ξεπουλημα της ελληνικης γης στους τοκογλυφους του εξωτερικου, δηλαδη στους επιγονους των αρχαιων Χαλδαιων Πατριαρχων.

Για ποιο λογο οι προδοτες που σημερα ασκουν στην Ελλαδα εξουσιασυμφωνησαν στην υπογραφη δανειακων συμβασεων που οδηγουν στην αλλαγη του δικαιου που διεπει το ελληνικο δημοσιο χρεος απο το Ελληνικο στο Αγγλικο, το οποιο ειναι το ποιο ευνο'ι'κο για τους τοκογλυφτες του εξωτερικου και το ποιο ασυμφορο για την Ελλαδα; Με ποια λογικη οι ασκουντες σημερα στηνΕλλαδα εξουσια επιτρεπουν την μετατροπη του δημοσιου χρεους που κατα 60%βασιζεται σε ομολογα του δημοσιου, δηλαδη ελευθερο απο εμπραγματες ασφαλειες στην δημοσια περιουσια, σε επιβαρυμενο με εμπραγματες ασφαλειες μεεκβιασμους και απειλες στα ανοικτα εθνικα μας μετωπα, με αεροπορικες παραβασεις του εναεριου χωρου του Αρχιπελαγους του Αιγαιου απο την Τουρκια που οι ιδιοι υποκεινουν και με απειλες αυτονομησης της Κρητης; Η Ελλαδα μπορει να καλυψη τις δανειακες της αναγκες με πραγματικα δανειακαι οχι με ομολογα. Η σωτηρια κρυβεται στην απαλλαγη αυτης απο το βαρυδιοτων ομολογων ξετιναζοντας ετσι στον αερα και ολους τους εκβιασμους με τα spreads, οπως τα διαμορφωνουν οι Εβραιοι τοκογλυφοι του εξωτερικου. Πρεπεινα βγουμε ως σοβαρο κρατος στην αγορα για δανεια απο τις εμπορικες τραπεζες και οχι οπως μεχρι σημερα για ομολογα απο τους χαλδαιους τοκογλυφους. Τογνησιο δημοσιο χρεος της πατριδας μας δεν υπερβαινει σημερα το 41% του ΑΕΠ και ειναι μικροτερο και αυτης της Γερμανιας !!!

Εαν στην πραγματικη αυτη κατασταση συνυπολγισθει οτι η Ελλαδα ειναι απο τις χωρες πουεχουν απο τα μικροτερα ιδιωτικα χρεη και την μεγαλυτερη δημοσια περιουσια στον κοσμο, τοτε γινεται κατανοητο οτι οι ασκουντες σημερα εξουσια ειναι προδοτες και ακολουθουν τις οδηγιες των Εβραιων τοκογλυφων. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που σημερα η Ελλαδα απειληται με ολουςτους τροπους και με ολα τα μεσα απο τα καθαρματα αυτα !!!Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι ολοι οσοι εμπλεκονταιω στα οικονομικα θεματα της πατριδος μας ειναι της ιδιας χαλδα'ι'κης καταγωγης με ολους οσουςεμπλεκονται στα εθνικα μας θεματα ως π.χ. Μπενρανκε, Σρος Καν, Τρισε,Ακερμαν, Μπαφετ, Μπλακφε'ι'ν, Σορος, Κισινγκερ, Φριντ, Νιμιτς, Μιλοβανοβιτς κ.α. Οι ως ανω κατα «συμπτωση» ειναι και μελη της Λεσχης Μπιλντεμπεργκ. Ποια ειναι ομως τα δικα μας «ορνια» που συντρωγουν με τα ως ανωκαθαρματα και καταληστευουν τον Ελληνικο λαο αρπαζοντας τα τεραστια μπονους; Στην πρωτη γραμμη βρισκονται οι αγιες οικογενειες της διαπλοκης και ο μεγαλυτερος ληστης των αιωνων, το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας. Οι επιγονοι των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντζαρων,Τσορμπασηδων και Κεχαγιαδων, δηλαδη οι Βαρδινογιαννηδες, οι Μπομπολαιοι, οι Λατσαιοι κ.α. εγιναν ψευδομεγιστανες με «παραβολο» του κρατιδιουτης Ρωμιοσυνης. Ειχαν και εχουν και αυτοι στα χερια τους κερδοσκοπικαελληνικα ομολογα που πανω τους στηριζονταν για παραπανω απο μιαδεκαετια τα τεραστια κερδη τους. Με την εγκαταλληψη της ευρωζωνης και επαναφορα της ισχυρα υποτιμημενης δραχμης θα φτωχαιναν αυτοι και οχι ο Ελληνικος Λαος !!! Αναμεσα στα συμφεροντα των Τουρκογυφτων αυτων μπηκε οΕλληνικος Λαος και συνεθλιβεται σημερα !!! Καραμανληδες, Μητσοτακηδες,Παπανδρεοι, Παγκαλοι, Καρατσαφερηδες, Βενιζελοι, Νανοπουλοι, Καψηδες, Κουβεληδες, Παναγοπουλαιοι, Σαμαραδες κ.α. ως αχρηστοι, εγκληματιες καιφασιστες, που ειναι εθισμενοι στην εξουσια και στην δημοσιοτητα εκβιαζονται απο τις αγιες οικογενειες της διαπλοκης. Οι περισσοτεροι απ' αυτους ειναι παιδια του «Κολεγιου Αθηνων», δηλαδη επαγγελματιες πολιτικοι ακροβατεςπου εκτελουν εντολες του συστηματος, στο οποιο υπαγεται και η εγχωρια τρομοκρατια, του κεντρικου συστηματος που φθανει μεχρι τις πορτες της ΛεσχηςΜπιλντεμπεργκ. Η σχολη των πολιτικων ακροβατων (Καλεγιο Αθηνων)εβγαλε κολεγιοπαιδες και κολεγιοκορες που ελεγχουν τα παντα στο κρατιδιοτης Ρωμιοσυνης.

Μεταξυ τους αποφασιζουν πως θα μοιραστουν οι λοιες καιτα ποστα. Συμμαθητες ειναι μεταξυ τους αυτοι, οι οποιοι γινονται μεγιστανοιτου χρηματος ελεω κρατους και αυτοι οι οποιοι κυβερνανε το κρατος ελεωμεγιστανων του χρηματος. Ολοι τους ειναι «πετυχημενοι» και «εξυπνοι» γιαοσο διαστημα σεβονται το «στημενο» παχνιδι του Κολεγιου Αθηνων, δηλαδητου παραμαγαζου της Λεσχης Μπιλντεμπεργκ στην Ελλαδα. Το παιχνιδι αυτοξεκιναει απο τις τραπεζες, τα πρωθυπουργικα γραφεια και καταληγει στα διαβρωμενα ΜΜΕ με ολους τους γνωστους και καλοπληρωμενους Ντελαληδεςπου εξειδικευθηκαν στην πλυση εγκεφαλου ! Ολοι αυτοι μαζι με το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας δημιουργουν το οικονομικο, τοπολιτικο, αλλα και το κοινωνικο συστημα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.Δικο τους ειναι το μαχαιροι....και δικο τους ειναι το καρπουζι. Δικες τους ειναιοι τραπεζες που δανειζουν παρανομα το χρημα στα κομματα και στο παρακρατος...και δικα τους ειναι τα καναλια και οι εφημεριδες, που τα «ελεγχουν».Με το ΔΝΤ ομως η Ελλαδα μπηκε απο προδοσια στο σφαγειο και αυτοι που ειχαν οφελος να μας οδηγησουν εκει, τρεμουν την αντιδραση του ΕλληνικουΛαου, τρεμουν τις εκλογες, τρεμουν τις Αγχονες και τα εκτελεστικα αποσπασματα χωρις χαριστικες βολες. Οι στρατηγοι του Κολεγιου Αθηνων προστατευουν το προδοτικο ΠΑΣΟΚ απο τα «αριστερα» με την διαλυση του Συριζακαι με τον τ. Υπουργο Δικαιοσυνης στην ποιο βρομικη περιοδο της κυβερνησης Μητσοτακη και την προδοτικη Ν.Δ. στην οποια σημερα ηγειται ο δισεγγονος της Δελτα-Μπενακη-των Μπενακηδων που ιδρυσαν το παραμαγαζο τηςΜπιλτεμπεργκ στην Ελλαδα-, δηλαδη το Κολεγιο Αθηνων, απο τα «δεξια» μεεπικειμενο «γκρεμισμα» του ΛΑΟΣ το οποιο χωρις την βοηθεια του «Κολεγιακου Παρακρατους» δεν θα μπει στις επομενες εκλογες στην Βουλη.

Μην ξεχναμε εδω οτι το «Μητσοτακε'ι'κο» που ελεγχει μεταξυ αλλων και το ΚΚΕ ανηκει στο Κολεγιο των Αθηνων. Το προδοτικο κομμα ΚΚΕ, ο Εφιαλτηςτου Εμφυλιου Πολεμου με τα ρωσικα ρουβλια υπηρετει την Μοσχα, με τα εβρα'ι'κα χρηματα του Σορος την Νεα Ταξη Πραγματων, και με τα ελληνικαχρηματα τον Μητσοτακη. Στην ΓΣΕΕ και στον «πρασινο» συνδικαλισμο κρυβονται οι περισσοτεροι Εφιαλτες και τα Κατακαθια της ελληνικης κοινωνιας, δηλαδη «σκουπιδια» που ανελαβαν το πρακτικο μερος της προδοσιας. Χωρις τα σκουπιδια αυτα θα ηταν αδυνατος η καταληστευση του Ελληνικου Λαου !!!Αυτους ο ελληνικος λαος ουδεποτε θα τους συηχωρησει. Δεν ειναι μακρυα η ημερα που θα πετροβοληθουν μεχρι θανατου...... Στοχος των εθνοπροδοτων ειναι να περιελθη η ατομικη και η συλλογικη ειμαρμενη των Ρωμιων πολιτων στον απολυτο ελεγχο τους.Οι προδοτες αυτοι ειναι οι ανθρωποι που χρεοκοπησαν τους Ελληνες και εσωσαν απο την χρεοκοπια τους τοκογλυφους δανειστες τους που δεν ειναι αλλοι απο τους επιγονους του χαλδαιου Αβρααμ.Ως χαφιεδες και οι πρακτορες ξενων υπηρεσιων ειναι τηλεκατευθυνομενοι και παιρνουν απο «πισω» εντολες.Οι επιγονοι του χαλδαιου Αβρααμ σημερα υπονομευουν το μελλον των εθνων και κατ' επεκταση και το μελλον της ανθρωποτητας.Αντι για Μανδραγορα, Υοσκυαμο, ερισυβοδεις ζωοτροφες, φακες τελματων, παρασθησιογονα μανιταρια οι επιγονοι των Χαλδαιων Πατριαρχων διοχετευουν στα 192 κρατη του πλανητη μας μεταλλαγμενα γεωργικα προ'ι'οντα και τεραστια υψηλοτοκα δανεια για εξοπλιστικα προγραμματα με αποτελεσμα να χρεωθουν αυτα σε τετοιο βαθμο με κινδυνο να χασουν την εθνικη τους ανεξαρτησιακαι την εδαφικη τους ακεραιοτητα. Οι επιγονοι των χαλδαιων μαγων (διεθνης Σιωνισμος, Τριμερη επιτροπη, λεσχη Μπιλντεμπεργκ, τραπεζικος οικος Rothschild, τραπεζικος οικος Rockenfeller κ.α.) σκηνοθετουν και εκτελουν σημερα με θεατρικη μαεστρια και με την συμπραξη των «ορνιων» σε καθε κρατος (κυ βερνησεις και αξιωματικες αντιπολιτευσεις, τραπεζιτες, μεγαλοεπιχειρηματιες, ΜΜΕ θρησκευτικες οργανωσεις και Συνδικατα) μια μεγαλη και στημενη παγκοσμια οικονομικη κριση, μια επικινδυνη ανθρωποπαγιδα, με απροβλεπτες ακομη συνεπειες. Εκμεταλλευομενοι την αφελη θεοπιστια των λαων και ελαχιστοποιωντας τους κινδυνους απο τυχων δυναμικων αντιδρασεων εκ μερος αυτων επιδιωκουν να βαλουν στο χερι οχι μονο τον πλουτο αλλα και τα τρανταχτα προνομια ολοκληρης της γης.

Οι γραμμενες αιωνιες κατασχετικες διεκδικησειςτων Χαλδαιων μαγων γεννησαν, εξεθρεψαν και ανορθωσαν ενα διαχρονικο ον,με στοχο την παντοειδη κατασχετικη επιδρομη σε ολοκληρο το μελλον τηςανθρωποτητας.Γεγονος ειναι οτι ο Ελληνισμος βρισκεται σημερα στα ακρα του βαραθρου τουοριστικου αφανισμου του. Κανενα εθνος δεν επιβιωνει στην ιστορια του οτανξεχνα τους γεναρχες του (5). Το κενο αυτο της μνημης ειναι το προμηνυμα του αφανισμου. Το εθνος δεν εχει αλλη επιλογη απο την μεταφορα του πολεμου στην καρδια των ορκισμενων αναιτιων εντος των τειχων του εχθρων και την εξοντωση αυτων με τις δικες τους μεθοδους και με τα δικα τους οπλα. Μονοαντιμαχομενος μπορει να επιζηση ο Ελληνισμος. Στην αδρανεια του εφησυχασμου, ειμαστε απο τους εχθρους εντος των τειχων μας απολυτα προβλεψιμοι και γι' αυτο τελειως ακινδυνοι. Για τον δολο των εχθρων μας πρεπει να βρεθη το καταλληλο αντιδολο για να αχρηστευτουν οι σιωπηρες παγιδες του δολου Ο φοβος αφανιζει τους μηχανισμους αμφιβολιας και προαγει την υποταγη. Ο φοβος και η υποταγη δημιουργουν πολτοποιημενους αποδεκτες εντολων, δηλαδη σκλαβους.Ολα τα ως ανω επιβαλλουν την αναλυτικη εχθρογνωσια με οριζοντια και καθετη καταγραφη σε καθε σημειο της επικρατειας μας της ισχυος των αντιπαλων δυναμεων. Κοντρα συνεπως στον δεσποτισμο των «ορνιων» εντος των τειχων μας με δημιουργια πρωτα μιας διαχρονικα μυστικης ομαδας μελετης των κοινωνικων και μη αντιπαλων του ελληνισμου με παραλληλη δημιουργια ενος διαχρονικου υπερασπιστικου θεσμου με δυνατοτητες δυναμικης και ενοπλης παρεμβασης στην διαμορφωση ιστορικων εξελιξεων πρωτα εντος της επικρατιας μας. Ετσι θα αφαιρεσουμε τα θαμπωμενα γυαλια της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας που δημιουργουν «στραβισμο» σε καθε Ρωμιο πολιτη καιθα μελετησουμε σε βαθος την σχολη και τους ηρωες του εβραιου-χαλδα'ι'κουκληροδοτουμενου δολου, δηλαδη την δεξαμενη των παντοδυναμων υλικωνπαγιδευσης των εντιμων Ελληνων πολιτων.

Ενα αντιδολο στον δολο των εχθρων μας ειναι οι Ενοπλες Δυναμεις της χωρας. Αυτες πρεπει να κερδισουμεν, διοτι με αυτες θα μπορουσαμε να εξοντωσουμε μεσα σε μια νυχτα (τεχνικα δεν αποτελει κανενα προβλημα!) ολα τα προαναφερθεντα καθαρματα που συνεχως μας προδιδουν.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Dimitris N. Adamopoulos

makrinitsa@hotmail.com

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan