Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Η τέχνη και οι τεχνικές του φιλιού (οδηγός για τις γυναίκες)

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι το φιλί είναι το ερωτικό ορεκτικό που οδηγεί σε κάτι πιο... μεγάλο. Με τις άπειρες παραλλαγές που προσφέρει αυτό το ευγενές άθλημα μπορεί και από μόνο του να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη καυτή απόλαυση.
Μην σταματάς να τον φιλάς παντού. Εντάξει το στόμα είναι το ποιό εύκολο αλά μην παραμελείς τα φιλιά στα μάτια, τα μάγουλα, το λαιμό, το στήθος, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα αλλά και τον αφαλό
Το φιλί – φάντασμα Ακόμη και αυτή η υποψία φιλιού θα τον κάνει να ανατριχιάσει ολόκληρος, ειδικά αν δε δείξεις καμιά βιασύνη. Καθώς κινείσαι προς το μέρος του για μια πιο στενή επαφή, άσε τα χείλη σου να αγγίξουν ανεπαίσθητα τα δικά του και γείρε αισθησιακά το κεφάλι σου προς τη μία πλευρά. Μόλις τα χείλη του ζεσταθούν, πέρασε απαλά από πάνω τους την άκρη της γλώσσας σου και μετά φύσηξε πολύ ελαφρά για να τα δροσίσεις.
Τα ελαφρά τσιμπηματάκια....
Αυτό το δυναμικό φιλί θα δείξει στο σύντροφό σου ποιος είναι το αφεντικό, ακόμα και πριν ενωθούν τα στόματά σας. Πέρασε το δάχτυλό σου από το περίγραμμα των χειλιών του, από πάνω προς τα κάτω. Όταν φτάσεις στο κάτω χείλος, βάλ' το ανάμεσα στον αντίχειρα και στο δείκτη και τράβηξέ το απαλά προς τα έξω. Μετά πλησίασε και βάλε αυτό το πλούσιο κομμάτι σάρκας μέσα στο στόμα σου. Τα δάχτυλά σου δίνουν μια ασυνήθιστη αίσθηση σκληρότητας, που μερικές φορές οι άντρες αναζητούν στο φιλί.
Το απόλυτο πάθος Αυτό το κόλπο σίγουρα θα του κόψει την ανάσα. Σφράγισε τα χείλη σου πάνω στα δικά του με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό απ' όπου να μπορεί να βγει αέρας, και μετά άνοιξε το στόμα σου και πάρε βαθιά εισπνοή. Κάνε την ανταλλαγή αργά, για να μην τραβάς τον αέρα από τα πνευμόνια του. Μια και θα χρειαστείς τη συνεργασία του για να τα καταφέρεις, φρόντισε να τον ενημερώσεις από πριν για τα σχέδιά σου. Αφού εισπνεύσεις, αντίστρεψε τη διαδικασία, φυσώντας απαλά αέρα μέσα στο στόμα του. Αυτό που κάνει το φιλί τόσο ιδιαίτερο είναι το ότι μοιράζεσαι τη βάση της ζωής, την αναπνοή. Εξαρτάσαι εντελώς από τον άλλο, και έτσι η επαφή γίνεται εξαιρετικά στενή.
Προσοχή, δαγκώνει! Χρησιμοποίησε τα δόντια σου σε κάθε σημείο του σώματος του συντρόφου σου. Βάλε τα χείλη σου κάτω από το λοβό του αφτιού ή κατά μήκος του λαιμού, δαγκώνοντας απαλά και μετά αφήνοντας τη λεία σου. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως υπερβολικό, αλλά περίπου το 80% των ανθρώπων δείχνουν να το απολαμβάνουν. Όταν υπάρχει ερεθισμός, το σώμα παράγει ενδορφίνες, οι οποίες μπλοκάρουν τα νεύρα που προκαλούν τον πόνο μετατρέποντάς τον σε ερωτική εμπειρία. Αν φροντίσεις να εναλλάσσεις φιλιά και δαγκώματα, το σώμα του θα βρίσκεται σε απόλυτη ερωτική διέγερση.
Από το φούρνο στην κατάψυξη Αφού τελειώσετε ένα ρομαντικό γεύμα, πρότεινέ του να συνεχίσετε με καφέ και παγωτό. Αυτός ο συνδυασμός ζεστού και κρύου είναι ο καλύτερος λόγος για ατέλειωτα φιλιά. άρχισε ρουφώντας λίγο καφέ για να ζεστάνεις τα χείλη σου και μετά γύρνα στον καλό σου και δώσ' του ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί. Πριν συνέλθει από το σοκ, φάε μια κουταλιά παγωτό και επανάλαβε. Η εναλλαγή της θερμοκρασίας και της γεύσης του φιλιού προκαλεί την ενεργοποίηση δύο διαφορετικών νευρικών κέντρων με μία μόνο κίνηση. Είναι μια έκρηξη αισθήσεων γι' αυτόν.
Το κυνήγι του θησαυρού Αν προσπαθείς να ξεθάψεις τις κρυμμένες ερωτογενείς του ζώνες, αυτό το φιλί είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις. Ξεκίνα από τη βάση του λαιμού και κατέβα προς τα κάτω, στο στέρνο, στο στομάχι, φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του - χωρίς όμως ούτε στιγμή να σηκώσεις τα χείλη σου από το δέρμα του. Ασε τη γλώσσα σου να παίζει ανάμεσα στα χείλη σου και να κάνει μικρούς κύκλους καθώς περιπλανιέσαι πάνω του. Στο μεταξύ σημείωνε νοερά σε ποιες περιοχές το απολαμβάνει περισσότερο. Μόλις φτάσεις στο τέλος της αποστολής σου, ξαναγύρισε στην αρχή, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στις πιο ευαίσθητες περιοχές που ανακάλυψες. Oι ερωτογενείς ζώνες διαφέρουν όχι μόνο από άντρα σε άντρα, αλλά και από μέρα σε μέρα. Μ' αυτό το είδος φιλιού βρίσκεις όλα τα σωστά σημεία του σώματός του που διψούν για άγγιγμα.
O ψίθυρος Ένας ελαφρύς αναστεναγμός την ώρα που τον φιλάς στο λαιμό όχι μόνο τον πληροφορεί ότι βρίσκεσαι στο δρόμο προς τον παράδεισο, αλλά τον γαργαλάει με τέτοιον τρόπο, που θέλει όλο και περισσότερα. Η φωνή σου δημιουργεί μια δόνηση που αισθάνεται έντονα πάνω στο δέρμα του. Ξεκίνα με το στόμα σου από το σημείο που αρχίζει η κάτω γνάθος και, καθώς προχωρείς προς την άλλη άκρη, κάνε ένα απαλό γουργούρισμα για να στείλεις ηλεκτρικά κύματα σε όλο του το σώμα. Άλλαζε τον τόνο της φωνής σου από βαθύ σε ψιλό και μπορείς να του προκαλέσεις ποικιλία συναισθημάτων.
Τα κόλπα της γλώσσας Με κάθε διείσδυση που κάνει ο σύντροφός σου κατά το σεξ, ο πόθος του ανεβαίνει. Δώσ' του μια στοματική εκδοχή αυτής της κίνησης μέσα έξω και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Για να το πετύχεις, βγάλε τη γλώσσα σου και γλίστρησέ την απαλά ανάμεσα στα μισάνοιχτα χείλη του. Μιμήσου με φιδίσιες κινήσεις την ερωτική συνεύρεση και η ηδονή και των δύο θα διπλασιαστεί.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan