Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο αγώνας του Γιώργου Δασκουλίδη για το παιδί του

Ηταν το περίσσευμα της ψυχής τους που τους έσπρωξε εκεί, όπου χτυπά η καρδιά του κόσμου… Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης και η σύζυγός του Χέιλι πήραν κι έκλεισαν στην αγκαλιά τους ένα παρατημένο πλάσμα, που μέχρι χθες ήταν παιδί ενός κατώτερου θεού. Στην πορεία το ζευγάρι χώρισε, αλλά παραμένει ενωμένο για το καλό του Κωνσταντίνου, που τον φροντίζει σαν να είναι σπλάχνο από τα σπλάχνα του… Στην πράξη υιοθεσίας αυτού του εγκαταλειμμένου από τους φυσικούς του γονείς παιδιού με κινησιολογικά προβλήματα προχώρησαν πριν από επτά χρόνια......

«Ηταν μια απόφαση που πήραμε όχι προσχεδιασμένα, αλλά με την καρδιά μας. Βοηθούσαμε στο ίδρυμα, αγαπήσαμε πολύ αυτό παιδί και το υιοθετήσαμε. Το γεγονός ότι χωρίσαμε με τη Χέιλι δεν μας εμποδίζει να το φροντίζουμε όπως πριν. Τις μισές ημέρες την εβδομάδα το έχει εκείνη και τις άλλες μισές είναι μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
«Στην κινησιολογία η πάθηση του Κωνσταντίνου λέγεται υποτονία. Τώρα είναι πολύ καλά. Τουλάχιστον κατά 90% βελτιώθηκε η κατάστασή του. Μπορεί και τρέχει, πηγαίνει κανονικά σχολείο, με συνοδό βέβαια, και προσπαθεί πάρα πολύ» δήλωσε ο Γιώργος Δασκουλίδης που δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.
Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται για τους δύο πρώην συζύγους. Και σε αυτόν δεν είχαν ποτέ συμμέτοχο την κρατική μέριμνα… «Με ρωτάτε λες και δεν ζείτε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πολιτεία. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και κατά την υιοθεσία και στη συνέχεια. Οχι, το κράτος δεν στάθηκε ποτέ δίπλα μας».
Πώς μπορεί όμως να έσπασαν οι γέφυρες του Γιώργου και της Χέιλι, όταν τους συνέδεε τόση αγάπη και κοινοί στόχοι…
«Αν μπορούσες να απαντήσεις, γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια καλά θα ήταν. Είμαστε χωρισμένοι, αλλά παραμένουμε φίλοι και έχουμε πολύ καλή σχέση και άμεση επαφή» παραδέχεται ο ερμηνευτής.

espresso

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

τι να πουμε για αυτον τον ανθρωπο!αξιοθαυμαστος! καλη δυναμη !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan