Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ – 23/11 ανοίγει τις πύλες το AEL FC ARENA


Η ώρα έφτασε... Το νέο γήπεδο της Λάρισας ολοκληρωμένο θα ανοίξει τις πύλες του στις 23 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η τιμή εισόδου ορίζεται συμβολικά στο 1 ευρώ, ενώ το παρών θα δώσουν οι Φίλιππος Πλιάτσικας και Διονύσης Τσακνής.

Η ανακοίνωση:...


Και τώρα ήλθε η ώρα να γιορτάσουμε. Όλοι εμείς που παλέψαμε, όλοι εμείς που πιστέψαμε, χωρίς να ξεχάσουμε όλους εσάς που μοιραστήκαμε μαζί το όνειρο, χωρίς να ξεχάσουμε όλους αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας… Η 23η Νοεμβρίου 2010 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΛ, δίπλα στην 22η Ιουνίου του 1985, την Πρωτομαγιά του 1988, την 5η Μαϊου του 2007… Γιατί θα είναι η πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν οι πύλες του AEL FC ARENA του νέου γηπέδου της ομάδας μας και σας θέλουμε κοντά μας.

Δώσαμε το χαρακτήρα του test event γιατί παράλληλα πρέπει να ελέγξουμε τη λειτουργία του γηπέδου σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό ορίσαμε συμβολική τιμή του ενός ευρώ στα εισιτήρια, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία διάθεσης. Συντροφιά μας σ’ αυτό το ταξίδι το βράδυ (19:00) της Τρίτης 23/11, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Διονύσης Τσακνής. Σας περιμένουμε στο AEL FC ARENA για να κάνουμε μαζί «ποδαρικό» στο καινούριο μας «σπίτι»και να περάσουμε μαζί το κατώφλι της νέας εποχής…πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan